Algemeen

Gerucht: 'Masters of the Universe'-film komt er niet meer

Het vooruitschuiven van 'Uncharted' heeft ook invloed op andere films.

door Timothy van Damme om 10:35 in Algemeen
Het ene gedoemde project brengt het andere nog verder in de problemen. Omdat Uncharted nu verschoven is naar 5 maart 2021, raakt Masters of the Universe deze juist weer kwijt.

Een nieuwe datum voor Masters of the Universe is nog niet bekend, waardoor het gerucht opduikt dat de film nu helemaal afgezegd is. Helemaal verwonderlijk zou dat niet zijn. Net als Uncharted is het een film die al jaren in productie is, met diverse acteurs en regisseurs die er door de jaren heen aan verbonden waren.

Netflix
Bijna een jaar geleden werd Noah Centineo aan de rol van He-Man verbonden en waren Aaron en Adam Nee in beeld als regisseurs. Sindsdien bleef het echter erg stil.

Wel waren er geruchten dat Masters of the Universe naar Netflix zou verhuizen. Die kans lijkt met de dag groter te worden, want Sony heeft weinig vertrouwen in het project. Tot die tijd kunnen we sowieso bij Netflix terecht voor twee nieuwe animatieseries rondom He-Man en zijn vrienden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Twee nieuwe animatieseries? Wat moet ik mij daarbij voorstellen?

moviethomthomas

Avatar

Ik zou best graag een live action miniserie / seizoen hiervan willen zien met iets van 8 afleveringen of zo. maar dan moet deze net als de film zich wel in de jaren 80 afspelen.

Master Of Films

Avatar

Een Netflix live action serie zou voor MOTU idd beter zijn. En dan hoop ik dat ze inspiratie doen van enkele DC comics verhaallijnen. Te weten: He-Man (Prince Adam) vs Despara (Princess Adora), What Lies Within, The Blood of Greyskull & He-Man: The Eternity War. Gewoon een meer volwassen versie van de 2002 reboot series.

Sparrow_LW

Avatar

Wij "ouwe lullen" kennen He-man natuurlijk goed... destijds vond ik het een geweldige serie en ik had veel van de actionfigures om mee te spelen. Zie ik de serie nu terug, dan is het toch wel erg gedateerd.... wil je het jongere publiek hier warm voor krijgen, dan zou ik niet beginnen met een nieuwe film, maar inderdaad met een paar seizoenen animatie.... denk dat het beperkte jeugdsentiment niet voldoende zal zijn voor een groot (kas)succes, eerlijk gezegd....

Ang3l

Avatar

De nieuw She-ra serie doet t op dit moment wel heel goed op Netflix. Dus de timing zou nu goed zijn.....

Jeroen Pasman

Avatar

Ik herinner me He-Man uit 1987 nog goed met Dolph Lundgren. Maar die had weinig om het lijf ........ Smiley face

NieuwsFilm

meest populair