Celebrity

Heeft Adam Driver met de man van Scarlett Johansson gezoend?

Driver had een geinige openingsmonoloog voor zijn 'Saturday Night Live'-optreden.

door FilmTotaal om 13:06 in Celebrity
Adam Driver had dit weekend de eer om het nieuwe seizoen van het satirische programma Saturday Night Live af te mogen trappen. In zijn openingsmonoloog deed Driver een boekje over zichzelf open. Ook had hij een spannende onthulling over de man van Scarlett Johansson.

Adam Driver (36) en Scarlett Johansson (35) speelden een in scheiding liggend koppel in de alom geprezen dramafilm Marriage Story. In gelukkigere tijden waren hun personages natuurlijk gewoon smoorverliefd op elkaar, en dan hoort een zoenpartij er zo nu en dan ook bij.

"Ik speel samen met Scarlett in een film, dus ik heb min of meer met Colin Jost gezoend, als je erover nadenkt", grapt Driver in zijn openingsmonoloog. Colin Jost (37) is een komediant die meewerkt aan het programma en de man van Johansson.

Echte leven
In het 'echte leven' is Driver natuurlijk getrouwd met actrice Joanne Tucker (35). Met haar heeft hij ook een zoontje. Johansson en Jost leerden elkaar overigens kennen op de set van Saturday Night Live. Sinds vorig jaar zijn de twee ook met elkaar getrouwd.NieuwsFilm

meest populair