Algemeen

Volgens schrijvers blijft Deadpool in MCU ook R-Rated

FOX-label blijft van kracht voor de Merc with a Mouth

door Niels van Arkel om 16:10 in Algemeen
Kort geleden maakte 'Deadpool'-acteur Ryan Reynolds bekend dat hij en het team achter Deadpool bezig is met een nieuwe Deadpool-sequel bij Disney en Marvel. Hoe die film er precies uit gaat zien is nog vaag, maar de schrijvers doen wel alvast een boekje open.

Schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick werden door Screenrant ondervraagd over de film tijdens de perstour van hun laatste film, Zombieland: Double Tap.

Monddood
Volgens die mannen hoeven wij ons geen zorgen te maken over een monddood gemaakte Merc With A Mouth: "Natuurlijk niet, want ik denk niet dat de film onder de Disney banner zal worden uitgebracht. Ik denk dat als je naar Deadpool 3 gaat, je niet het magische kasteel zal zien. De film zal gewoon onder de FOX (20th Century Studios, red.) worden uitgebracht."

Vroeg stadium
Bij deze opmerkingen van de schrijvers moet worden opgemerkt dat het proces van schrijven en bedenken in een vroeg stadium is en het dus maar de vraag is of de schrijvers alle informatie al op een rij hebben. Al eerder verscheen een tweet van het hoofd van een van de productiemaatschappijen achter Deadpool, die dit toch lijkt te bevestigen.Een verschijningsdatum voor Deadpool 3 is nog niet geprikt en het is ook niet officieel zeker of de film onderdeel wordt van het Marvel Cinematic Universe.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Nee deadpool moet zijn eigen blijven. In iedergeval voor het 3de deel

Bluemeister

Avatar

Deadpool moet juist in het MCU, lijkt me echt fantastisch om hem met de anderen om te zien gaan!

Chrischzz

Avatar

Maar dan wel nog steeds grof en hard.

Denk dat hij best samen met Ant-man, Thor, Spiderman en GotG samen kan optrekken.

NieuwsFilm

meest populair