Celebrity

Olivia Newton-John en John Travolta over hun magische 'Grease'-reünie

Ze bezorgden de fans de tijd van hun leven.

door FilmTotaal om 16:25 in Celebrity
De vette musicalfilm Grease (1978) is nog steeds razend populair en hoofdrolspelers Olivia Newton-John en John Travolta - ofwel 'Sandy' en 'Danny' - zijn uitgegroeid tot ware iconen. In een nieuw interview blikken de twee sterren terug op de Grease-reünie die vorige maand plaatsvond voor hun superfans.

Olivia Newton-John (71) en John Travolta (65) waren vorige maand drie dagen lang aanwezig als eregasten bij een grootschalig Grease-evenement in Florida. Daar hebben de twee veel fans ontmoet. "Het was een geweldige ervaring in Florida, waar 20.000 mensen - het was volledig uitverkocht - kwamen om ons gekleed als Sandy en Danny te zien", vertelt Travolta, die het fanweekend zelf had bedacht.

Lekker (mee)zingen
"We hebben wat gezongen, interviews gehouden. Het was absoluut een van de hoogtepunten van ons leven om zoveel mensen, die veertig jaar lang met smart hebben gewacht op een dergelijk event, de tijd van hun leven te zien hebben", aldus de acteur. Volgens Travolta was het belangrijk dat Newton-John en hij zich weer als Sandy en Danny zouden uitdossen. "We hadden de gasten verzocht om zich ook te verkleden, dus wij konden natuurlijk niet achterblijven".

Hartverwarmend
Ook Newton-John heeft ontzettend genoten van het weekend, zo vertelt ze. "De film heeft bij zoveel mensen een speciale plek in hun hart", licht de actrice toe. Volgens Newton-John was het 'geweldig' om het publiek zo te zien genieten. "Ik kon mijn ogen niet geloven. Iedereen vond het zo leuk".

NieuwsFilm

meest populair