Algemeen

Regisseurs 'Bad Boys for Life' al in beeld voor Marvel-project

Het Belgische duo heeft naam gemaakt in Hollywood.

door Bram de Groot om 08:36 in Algemeen
Over de maand januari wordt wel eens gezegd dat het de maand is waarin Hollywood gefaalde projecten in de bioscoopzalen dumpen. Gefaald kan de actiekomedie Bad Boys for Life echter niet genoemd worden. De film zou zomaar een van de succesvolste blockbusters van het jaar kunnen worden.

De film werd geregisseerd door het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi, bekend van de films Patser (2018) en Black (2015). Het zou zomaar kunnen dan ze snel aan de slag gaan met Bad Boys 4 of Netflix' Beverly Hills Cop 4. Een andere optie is een superheldenproject voor Marvel Studios.

Al met Marvel gesproken
In gesprek met ComicBook.com gaf El Arbi aan dat ze al hebben gesproken met de filmstudio van Kevin Feige. "Nou, er is niets concreets. Ze hebben ons onlangs ontmoet. Ze zeiden dat ze de film leuk vonden en ze vertelden ons gewoon: 'Yo, wat wil je doen? Laten we iets vinden om samen aan te werken.' Dus er is nog niets gepland. We zullen zien of we iets cools vinden," zei El Arbi.

Aangezien Marvel Studios graag met jong talent samenwerkt en komende jaren heel veel bioscoopfilms en Disney+ series gaat maken, zou het zomaar kunnen dat het duo een project oplevert binnen het Marvel Cinematic Universe.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Patser heb ik niet gezien maar Black is top. Ik hoop dat ze hun eigen stijl niet verliezen.

Bobby Z

Avatar

Van dit duo kunnen we nog veel verwachten .
Black & Patser waren al 2 toppertjes maar vergeet zeker Image (2014) niet dit is zeer zeker ook de moeite .

Chrischzz

Avatar

Als ze wel vrij willen zijn in wat ze doen, dan moeten ze vooral niet met Marvel in zee gaan. Die gaat hun alles opleggen, waardoor ze niet hun creativiteit kunnen gebruiken.

Mothercopper

Avatar

Bad boys blockbuster van het jaar??? Yeah sure. Was gewoon Hollywood pulp. Komt wel wat beters dit jaar

Master Of Films

Avatar

Als ze in zee gaan met Marvel dan hebben ze niks te vertellen. Zelfs als je Edgar Wright heet.

Frietgezicht

Avatar

@ mof, ze krijgen echt geen Marvel film hoor. Patser is bagger, Black een matige Romeo en Julia ripoff en Bad Boys 2 hersenloos vermaak.
Sommigen denken gelijk dat ze Avengers 5 mogen maken maar ik gok eerder 1 aflevering van Agents of Shield.

Mav Damian

Avatar

@Frietgezicht wat was James Gun dan? Voor Guardians of the Galaxy had hij ook niet echt geweldige projecten gemaakt.

adofmirosch

Avatar

Waar zijn ze toch mee bezig?

SunChaser

Avatar

MoF bij Bad Boys waren ze ook niet de baas. Will Smith weigerde soms aanwijzingen. Smith was de ster en producer dus Balil etc zijn inwisselbaar

Frietgezicht

Avatar

@ Mav, dat is waar. Enorm risico maar goed uitgepakt.
Als ze een marvel film krijgen zou ik verbaasd zijn maar gun het ze wel, sympathieke gasten.

Sand

Avatar

Daar heb je @Mothercopper weer haha, de kerel die de film slecht vind omdat zijn maat het zegt en hem zelf nog niet gezien heeft.. (of toch ondertussen?).
Als de film een blockbuster is wilt het niet zeggen of de film goed is he, maar gewoon dat hij het heel goed doet aan de kassa, een kassucces dus!

Sand

Avatar

@Frietgezicht, zijn de Marvelfilms dan geen hersenloos vermaak? :p of trap ik nu op teveel teentjes?

Frietgezicht

Avatar

@ Sand, op zich wel ja maar (de meeste) marvel films zitten toch wat beter in elkaar dan een Bad Boys film of niet? Ook hersenloos vermaak kun je nog scheiden van elkaar op niveau’s.


Ik denk dat ze beter (eerst) een Fast & Furious(spinoff eventueel) filmpje kunnen maken.

STYD

Avatar

HAHah, weer grappig om te zien. Ze krijgen de nodige respect in Amerika en toch blijven mensen hier weer zaniken en klagen. Het is ook Bad Boys 3 en niet 2. Ripoff Romeo en Julia Whahahah, Damn sommige mensen houden volgens alleen maar van klagen. Lijkt me best triest om zo door het leven te gaan.

Frietgezicht

Avatar

^ STYD, HAHaha ohhh bij jou in de beurt mag je alleen positieve kritiek geven op films. Ohhhh wat mooi, ohh wat enig, ohhh prachtig, alles is mooi. Kom we gaan met STYD weer een uurtje geitjes kijken en naar de eendjes.
Whahaha

Ohh nee het was geen geen Romeo en Julia ripoff, echt een prachtige film, had een oscar verdiend.
Zo origineel!

Ja zoveel respect krijgen ze. Ze worden op handen gedragen.
We kunnen Nolan, Fincher of Spielberg krijgen, wie nemen we? Nee joh we nemen Fallah en Arbi, die 2 van Bad Boys 3. Hahaha.
Respect.. je hebt geen idee hoe Hollywood werkt.

STYD

Avatar

Geen idee hoe Hollywood werkt zegt ie, maar jij natuurlijk wel. Jij bent er elke dag toch in je denkbeeldige wereld? Achter je laptop alleen maar lekker negatief zijn. Wees een keer blij dat er nu ook regisseurs uit Nederland en België doorbreken in Hollywood. Dan altijd maar dat geklaag. Als je zo redeneert is elke film wel van iets afgeleid. Er is een verschil tussen een ripoff of geïnspireerd er door worden.

Maar blijkbaar is het te moeilijk voor jouw om daar onderscheid in te kunnen maken. Of je baalt gewoon dat ze het goed hebben gedaan haha

NieuwsFilm

meest populair