Regisseurs 'Bad Boys for Life' al in beeld voor Marvel-project

Regisseurs 'Bad Boys for Life' al in beeld voor Marvel-project

Het Belgische duo heeft naam gemaakt in Hollywood.

Over de maand januari wordt wel eens gezegd dat het de maand is waarin Hollywood gefaalde projecten in de bioscoopzalen dumpen. Gefaald kan de actiekomedie Bad Boys for Life echter niet genoemd worden. De film zou zomaar een van de succesvolste blockbusters van het jaar kunnen worden.

De film werd geregisseerd door het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi, bekend van de films Patser (2018) en Black (2015). Het zou zomaar kunnen dan ze snel aan de slag gaan met Bad Boys 4 of Netflix' Beverly Hills Cop 4. Een andere optie is een superheldenproject voor Marvel Studios.

Al met Marvel gesproken
In gesprek met ComicBook.com gaf El Arbi aan dat ze al hebben gesproken met de filmstudio van Kevin Feige. "Nou, er is niets concreets. Ze hebben ons onlangs ontmoet. Ze zeiden dat ze de film leuk vonden en ze vertelden ons gewoon: 'Yo, wat wil je doen? Laten we iets vinden om samen aan te werken.' Dus er is nog niets gepland. We zullen zien of we iets cools vinden," zei El Arbi.

Aangezien Marvel Studios graag met jong talent samenwerkt en komende jaren heel veel bioscoopfilms en Disney+ series gaat maken, zou het zomaar kunnen dat het duo een project oplevert binnen het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair