Algemeen

Matt Reeves deelt eerste foto 'The Batman' voor officiële start!

Regisseur Matt Reeves toont foto vanaf de set.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Sinds 1989 was Batman te zien in de nodige live action-films en voor velen is de Dark Knight-trilogie het best wat er rond de Caped Crusader is verschenen. Mogelijk gaat regisseur Matt Reeves hier verandering in aanbrengen, aangezien hij sinds kort is gestart met de opnames voor The Batman.

In deze nieuwe Batman-film is de titelrol voor Robert Pattinson. Hij volgt Ben Affleck op die alweer even geleden afscheid nam van zijn heldenrol in het DC Extended Universe. Naar verluidt zou The Batman ook in het DC Extended Universe gaan afspelen, als tiende deel.

Opnames gestart!
Reeves is de opnames officieel gestart. De laatste weken zagen we al wat foto's van waarschijnlijk voorbereidende werkzaamheden. Naast Pattinson zie je ook rollen van onder meer Colin Farrell (Oswald Cobblepot / Penguin) en Zoë Kravitz (Selina Kyle / Catwoman). Hieronder een eerste foto van de set, met het filmbord met daarop het (tijdelijke) logo van de film. The Batman verschijnt in de zomer van 2021 in de Nederlandse bioscoopzalen.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwinsA

Avatar

En we zijn vertrokken Smiley face

gwhconcepts

Avatar

Het is een DC film.... dus over een jaartje of 3 kunnen we zien of het wat is.

A-Bat

Avatar

In deze heb ik wel vertrouwen.

DucoZ

Avatar

Wordt echt helemaal niks, is mijn voorspelling.

NieuwsFilm

meest populair