Mel Gibson (64) en Danny Glover (73) klaar voor 'Lethal Weapon 5'!

Mel Gibson (64) en Danny Glover (73) klaar voor 'Lethal Weapon 5'!

Gaat het dan toch echt gebeuren?

Al jaren wordt er gesproken over een vijfde film in de Lethal Weapon-reeks en lange tijd leek deze er toch niet te gaan komen. Zeker niet door het wisselend ontvangen Lethal Weapon 4 uit 1998 en het gedoe rond de persoon van hoofdrolspeler Mel Gibson. Nu is de film echter definitief bevestigd!

Tijdens rond de tafel gesprek met The Hollywood Reporter heeft producent Dan Lin aangegeven dat alles klaarstaat om Lethal Weapon 5 te gaan maken. Iedereen is terug en het script is bijna klaar.

Regisseur en hoofdrolspelers terug
Producent Lin, die niet bij de eerste vier delen betrokken was, geeft aan dat regisseur Richard Donner terugkeert. De filmmaker is ondertussen 89 jaar oud en leverde in 2006 zijn laatste film af met 16 Blocks.


"We proberen de laatste Lethal Weapon-film te maken. Dick Donner komt terug. De originele cast komt terug. Het is gewoon geweldig. Het verhaal zelf is heel persoonlijk voor hem. Mel en Danny zijn klaar om te starten, dus het ligt nu aan het script."

Martin Riggs en Roger Murtaugh
Het duo Mel Gibson en Danny Glover moet dus terug gaan keren als respectievelijk Martin Riggs en Roger Murtaugh. Tussen 2016 en 2019 verschenen nog drie seizoenen van de ondertussen gecancelde serie Lethal Weapon, met compleet andere acteurs.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair