Gerucht: tovenares Clea krijgt een rol in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Gerucht: tovenares Clea krijgt een rol in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Fans van de strips misten haar al in het eerste deel, maar nu lijkt ze de overstap dan toch te maken.

Hoewel regisseur Scott Derrickson nog maar net is opgestapt bij Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat de machine ongehinderd door. De eerste hindernis is uiteraard het verhaal. Daar blijkt nu - volgens geruchten - een rol in weggelegd voor tovenares Clea.

In de comics is dit personage een nichtje van Dormammu (de slechterik uit Doctor Strange). Zij helpt de meester-magiër echter in zijn strijd tegen het magische wezen. Uiteindelijk vinden de twee zelfs de liefde bij elkaar.

Nightmare
Volgens The Illuminerdi is Marvel op zoek naar een hoofdrolspeelster die eind twintig tot begin veertig is. Dat kan natuurlijk over bijna iedereen gaan, maar gezien haar aanwezigheid in de comics lijkt dit de meest voor de hand liggende keuze.

Clea zal naast de nodige andere magiërs te zien zijn, want naast het titelpersonage van Benedict Cumberbatch, draven ook Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Wong (Benedict Wong) en Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) op in de Marvel-film. Het tweede deel van Doctor Strange draait waarschijnlijk om zijn strijd tegen het mythische wezen Nightmare. De film zal dan ook meer horrorelementen gaan gebruiken.

NieuwsFilm

meest populair