Daisy Ridley onthult haar meest favoriete 'Star Wars'-scène

Daisy Ridley onthult haar meest favoriete 'Star Wars'-scène

Het betreffende sagadeel is in elk geval... Episode VII - The Force Awakens (2015).

Het is moeilijk te geloven voor fans, maar de Skywalker-saga van Star Wars is na 9 films en 42 jaar voorbij. Tussen al het nieuws door hier een grappig weetje achteraf, want als je zolang met elkaar optrekt, is er altijd wel iets memorabels waar een ieder aan terugdenkt.

Vooral hoofdrolspeelster Daisy Ridley heeft heel wat uurtjes aan de franchise gewerkt en er zal onderling ook flink wat gelachen zijn, maar het meest gelachen heeft de actrice bij een opname uit The Force Awakens. Haar personage Rey en die van Kylo Ren (Adam Driver) ontmoeten elkaar voor het eerst op Takodana. Rey valt flauw waarna Kylo Ren haar ontvoert en meeneemt naar zijn Starkiller Base voor ondervraging.

Driver moest Ridley een aantal keer op en neer een steile helling dragen met zijn masker op en dat viel niet mee. Ridley vertelt aan DEADLINE dat ze de grootste moeite had om haar lach in te houden als ze Driver hoorde hijgen en puffen. Helemaal hilarisch werd het toen hij achter het masker begon te schelden. "Ik heb de meest creatieve ziektes, vloekwoorden en benamingen langs horen komen en ik hing daar maar slap niks te doen"!

1 Miljard
Het negende en laatste deel The Rise Of Skywalker is momenteel aan diens laatste run bezig en draait nog in de bioscoop. Onlangs werd dan toch eindelijk de grens van 1 miljard dollar doorbroken, maar dat kostte (in tegenstelling tot de 2 voorgangers) wel de nodige moeite.

NieuwsFilm

meest populair