Linda Hamilton vindt einde 'Terminator'-franchise helemaal prima

Een Dark Fate treft de franchise zeker.

Actrice Linda Hamilton is er blij mee dat ze klaar is met de Terminator-franchise. Vorig jaar keerde ze voor het eerst sinds 1991 terug in de franchise voor Dark Fate, een film die goed ontvangen werd, maar een flop bleek aan de box office. Inderdaad een duister lot, want we hoorden recent dat de franchise vermoedelijk niet meer terugkeert.

"Nee," zei ze toen The Hollywood Reporter haar vroeg of ze ooit nog terugkeer naar de franchise. "Iets zeg me... nou ja, ik weet het niet." Maar de basis is volgens de actrice dat de kans groot is dat er niets nieuws meer komt. Niet vreemd ook, gezien de box office.

Blij niet meer terug te keren
"Het publiek is tegenwoordig zo onvoorspelbaar. Ik kan je niet zeggen hoeveel van die mannen zeggen, 'Mensen gaan niet meer naar de film'. Dat is geen Hollywood-analyse, maar iets waar iedereen het op dit moment over heeft. Het zou niet zo'n risicovolle, peperdure onderneming moeten zijn. En ik zou er prima mee kunnen leven om nooit meer terug te keren. Dus nee, ik geloof er niet meer in, want ik zou het geweldig vinden om er klaar mee te zijn. Maar als er iets nieuws is dat me echt aanspreekt, nou ja, ik ben een persoon van de rede, dus iets levensvatbaars wil ik altijd wel overwegen."

NieuwsFilm

meest populair