De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a.
De New Yorkse juwelier Howard Ratner heeft een zware gokverslaving. Hij hoopt de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een illegaal verkregen klomp opaal, en daarmee een openstaande schuld af te lossen. Ondertussen wordt zijn zaak steeds vaker bezocht door ongure types en raken ook zijn vrouw, van wie hij wil scheiden, en zijn nieuwe vlam betrokken bij zijn steeds groter wordende problemen.

Child's Play (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lars Klevberg | Cast: Gabriel Bateman, Aubrey Plaza, Mark Hamill, e.a.
Andy is een jongen die maar moeilijk vrienden kan maken. Zijn moeder Karen besluit hem te verrassen met een Buddi, een elektronische speelgoedpop. Zijn Buddi kampt echter met allerlei defecten en blijkt een zelflerend vermogen te hebben. Helaas pakt de pop vooral de verkeerde dingen op. Zo verandert hij langzaam in de welbekende seriemoordenaar Chucky. Met veel geweld maakt hij het ene naar het andere slachtoffer.

Valerian (and the City of a Thousand Planets) (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, e.a.
Valerian en Laurline werken als ruimtereizigers. In opdracht van de minister van defensie reizen de twee agenten af naar de utopische metropool Alpha, een plek waar inwoners uit alle hoeken van het universum samenwonen. Daar moeten ze een verwoestende dreiging in het hart van de stad van de duizend planeten uit zien te schakelen om het universum te redden.

Taylor Swift: Miss Americana (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wilson | Met: Taylor Swift
Taylor Swift is een van de populairste popartiesten van haar generatie. In deze persoonlijke documentaire toont Swift zich kwetsbaar door de schaduwzijde van haar succesvolle carrière te onthullen. Zo vertelt de zangeres onder meer over hoe ze los heeft proberen te komen van het imago van lief en onschuldig meisje dat haar platenbazen haar hadden opgelegd en over haar eetproblemen.

Bigfoot Junior (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Stassen & Jeremy Degruson | Cast: Pappy Faulkner, Chris Parson, Lindsay Torrance, e.a.
De dertienjarige Adam is een buitenbeentje en moet voortdurend de pestkoppen van zich afslaan. De knul gaat op avontuur om het mysterie rond zijn jarenlang vermiste vader op te lossen. Al snel ontdekt Adam dat zijn vader niemand minder dan de legendarische Bigfoot is en dat hij superkrachten heeft. Vader en zoon moeten het opnemen tegen een groot bedrijf dat hun DNA dolgraag wil hebben voor allerlei experimenten.



En verder onder meer...

Drama
37 Seconds (2019)

Komedie
Bon Dieu! 2 (2019)

Thriller
Le Gang des Antillais (2016)

Tienerfilm
100% Coco New York (2019)

NieuwsFilm

meest populair