Adam Sandler en Netflix verlengen hun deal met 4 extra films!

Adam Sandler en Netflix verlengen hun deal met 4 extra films!

Met name Murder Mystery was een grote hit voor de streamingdienst.

Via Deadline is vandaag bekend geworden dat Netflix en Adam Sandler hun productiedeal hebben verlengd voor nog eens vier extra films, die exclusief voor de streamingdienst worden gemaakt.

De verlenging van deze deal komt nog maar kort na Murder Mystery, de laatste film van de oorspronkelijke deal, die naar verluidt 250 miljoen dollar waard was. Aan de nieuwe deal zou een soortgelijk bedrag verbonden zijn. En dat is natuurlijk niet geheel onterecht, als je leest dat leden van Netflix gezamenlijk meer dan 2 miljard uur hebben gekeken naar de films van Sandler. Naast Murder Mystery, werden ook Sandy Wexler, The Do-Over en The Ridiculous 6 in de laatste jaren beschikbaar gesteld door Netflix. Murder Mystery bleek zelfs de meest bekeken film op Netflix van 2019.

Twee projecten al in de maak
Momenteel wordt er al gewerkt aan twee van de vier nieuwe Netflix-films van Sandler. De eerste is een familiefilm met de titel Hubie Halloween, waarin naast Sandler ook rollen zijn weggelegd voor acteurs als Kevin James, Ray Liotta, Maya Rudolph, Rob Schneider en Steve Buscemi. In de film zien we hoe Hubie Dubois (Sandler) constant belachelijk wordt gemaakt voor zijn obsessie met Halloween. Tot er een jaar komt waarin Hubie monsters moet bestrijden om Halloween te redden.

NieuwsFilm

meest populair