De grote verrassingen uit de 'Fast & Furious 9' trailer

De grote verrassingen uit de 'Fast & Furious 9' trailer

Er staat ons weer een hoop actie te wachten!

Vannacht debuteerde dan eindelijk de trailer voor Fast & Furious 9. En hoewel de inmiddels bekende familie nog net niet de ruimte in gaat (wat overigens niemand had verbaasd) krijgen we wel weer een hoop bombastische, spectaculaire, over-the-top, krankzinnige, ongeloofwaardige doch vermakelijk stunts voorgeschoteld.

De preview onthult een aantal behoorlijke plotdetails, dus volgen er hieronder spoilers die de trailer eigenlijk zelf ook al toont, maar toch. Aan het eind zit echter de grootste verrassing waar we eerst voor wilden waarschuwen, maar inmiddels staat deze in volle glorie op de homepage van FILMTOTAAL.


Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn grote liefde Letty (Michelle Rodriguez) leven een rustig bestaan op het platteland met hun zoontje Brian. Maar het duurt niet lang voordat een nieuw hoofdstuk uit hun verleden opduikt en dit keer is het Dom's broer Jakob (John Cena) die samenwerkt met oudgediende Cipher (Charlize Theron). De familie komt weer samen en hun onderlinge band zal getest worden als nooit tevoren.

Dit brengt hen van van de Verenigde Staten naar London naar Tokio naar Edinburgh naar een bunker in Azerbeidzjan tot in de straten van Tblisi. Tevens interessant is de terugkeer van zus Mia (Jordana Brewster). Haar grote liefde Brian O'Connor (de in 2013 overleden Paul Walker) is natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen, dus het wekt nieuwsgierigheid op hoe de makers zijn afwezigheid gaan verklaren.

Han
In de laatste beelden dook opeens een ander oud personage op die veel wenkbrauwen zal hebben doen fronzen, namelijk Sung Kang als Han! Deze leek in Tokyo Drift toch echt om het leven te komen na de crash waarvoor Deckard Shaw (Jason Statham) verantwoordelijk was, maar niets is minder waar. In de daaropvolgende delen werd Shaw blijkbaar vergeven voor de aanslag en liefdevol opgenomen in de crew.

Hoe en waarom Han uit de dood is herrezen en of dit te maken heeft met de eerdere Justice For Han-beweging, kunnen we aanschouwen op 21 mei, want dan verschijnt Fast & Furious 9 van Justin Lin in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair