Algemeen

De grote verrassingen uit de 'Fast & Furious 9' trailer

Er staat ons weer een hoop actie te wachten!

door Arjen Rooseboom om 11:15 in Algemeen
Vannacht debuteerde dan eindelijk de trailer voor Fast & Furious 9. En hoewel de inmiddels bekende familie nog net niet de ruimte in gaat (wat overigens niemand had verbaasd) krijgen we wel weer een hoop bombastische, spectaculaire, over-the-top, krankzinnige, ongeloofwaardige doch vermakelijk stunts voorgeschoteld.

De preview onthult een aantal behoorlijke plotdetails, dus volgen er hieronder spoilers die de trailer eigenlijk zelf ook al toont, maar toch. Aan het eind zit echter de grootste verrassing waar we eerst voor wilden waarschuwen, maar inmiddels staat deze in volle glorie op de homepage van FILMTOTAAL.


Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn grote liefde Letty (Michelle Rodriguez) leven een rustig bestaan op het platteland met hun zoontje Brian. Maar het duurt niet lang voordat een nieuw hoofdstuk uit hun verleden opduikt en dit keer is het Dom's broer Jakob (John Cena) die samenwerkt met oudgediende Cipher (Charlize Theron). De familie komt weer samen en hun onderlinge band zal getest worden als nooit tevoren.

Dit brengt hen van van de Verenigde Staten naar London naar Tokio naar Edinburgh naar een bunker in Azerbeidzjan tot in de straten van Tblisi. Tevens interessant is de terugkeer van zus Mia (Jordana Brewster). Haar grote liefde Brian O'Connor (de in 2013 overleden Paul Walker) is natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen, dus het wekt nieuwsgierigheid op hoe de makers zijn afwezigheid gaan verklaren.

Han
In de laatste beelden dook opeens een ander oud personage op die veel wenkbrauwen zal hebben doen fronzen, namelijk Sung Kang als Han! Deze leek in Tokyo Drift toch echt om het leven te komen na de crash waarvoor Deckard Shaw (Jason Statham) verantwoordelijk was, maar niets is minder waar. In de daaropvolgende delen werd Shaw blijkbaar vergeven voor de aanslag en liefdevol opgenomen in de crew.

Hoe en waarom Han uit de dood is herrezen en of dit te maken heeft met de eerdere Justice For Han-beweging, kunnen we aanschouwen op 21 mei, want dan verschijnt Fast & Furious 9 van Justin Lin in de bioscoop!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThaBEN

Avatar

Ik vind over the top actie niet erg, maar die scène met dat vliegtuig en dat slingeren aan die kabel doen het laten lijken alsof de franchise een parodie van zichzelf is geworden.

Master Of Films

Avatar

Hoe en waarom Han uit de dood is herrezen
Ze hebben advies gevraagd aan J.J. Abrams & Chris Terrio. Echte Hollywood professionals die wel weten hoe je populaire filmkarakters uit de dood kan herrijzen.

Coola

Avatar

Ik ben echt heel erg blij dat Han terug is. Maakt mij niet uit hoe onrealistisch dat is.

Frietgezicht

Avatar

@ Mof ,of aan Dick Maas, die liet opa Flodder zonder enig argument terugkeren in Flodder 2.

Master Of Films

Avatar

@Frietgezicht
Dick Maas wist al wat een nieuwe Hollywood trend zou gaan voordat het überhaupt een trend zou gaan worden. Kon Johan Nijenhuis maar zo'n risico nemen. Maaja dat is niet realistisch genoeg.

Coola "Ik ben echt heel erg blij dat Han terug is. Maakt mij niet uit hoe onrealistisch dat is."
Lol. Want de rest van F9 is wel enorm realistisch Smiley face

Frietgezicht

Avatar

^ Dus Shaw ging wraak nemen op die ‘familie’ maar nu Han terug blijkt dat die echt niemand gepakt heeft. Wat een prutser.


Of deze Han is een kloon of robot, dat zou in deze ‘saga’ niet eens meer absurd zijn.

Master Of Films

Avatar

Hmm een dooie naar de levende rijk terugbrengen in het 9e deel van een grote film saga. Waar ken ik dit toch ergens van? Ik zou toch zweren dat er nog een recente 9e deel is gemaakt van een andere film saga waarin ook een dooie tot leven tevoorschijn is gekomen. Zulke concepten kon Orson Welles, Fritz Lang, Christopher Nolan en Johan Nijenhuis niet eens bedenken.

NieuwsFilm

meest populair