Doutzen Kroes toont gespierde buik op nieuwe strandfoto's

Doutzen Kroes toont gespierde buik op nieuwe strandfoto's

Toch krijgt het topmodel ook de nodige kritiek te verduren.

Het Friese topmodel Doutzen Kroes heeft via Instagram een nieuwe reeks foto's gedeeld. Op de foto's speelt Kroes - gekleed in een naveltruitje en bikinibroekje - in het zeewater. Hoewel de meeste fans van Kroes onder de indruk zijn van haar afgetrainde, überstrakke lichaam, kan niet iedereen haar uiterlijk waarderen.

Doutzen Kroes (35) heeft via Instagram een drietal beelden gedeeld van een fotoshoot op een strand in Mexico. "Tijd om te spelen", schrijft de Friezin en moeder van twee kinderen in het bijschrift. Het supermodel, dat af en toe ook bijklust als actrice, krijgt veel complimentjes voor haar looks. Zo zijn veel fans erg te spreken over haar sixpack. "Kijk naar haar! Je ziet er hartstikke goed uit", schrijft iemand bijvoorbeeld in de reacties.

Te mager?
Niet iedereen heeft echter even lovende woorden over voor de foto's van Kroes. Sommige volgers vinden het supermodel namelijk wel erg mager. Slaat ze niet een beetje door met haar gewicht? "Dit is niet oké", reageert een vrouwelijke volger. "Ik als ex-anorexiapatiënt wordt hier erg door getriggerd", merkt een ander op. Kroes heeft nog niet gereageerd op alle negatieve reacties.

Dit bericht bekijken op Instagram

Time to Play Play

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op



NieuwsFilm

meest populair