Alternatieve Marvel-helden in tweede 'Doctor Strange'-film?

Alternatieve Marvel-helden in tweede 'Doctor Strange'-film?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness komt met vreemd Marvel-universum.

Langzaamaan kruipen we naar de aftrap van de nieuwe saga in het Marvel Cinematic Universe. Eind april trapt de film Black Widow een reeks films af die gaan inzoomen op het Marvel multiversum, waarin naar verwachting Doctor Strange and the Multiverse of Madness een centrale rol gaat vervullen.

Volgens MCU Cosmic gaat deze tweede "solofilm" rond Doctor Strange, uiteraard de rol van acteur Benedict Cumberbatch, verschillende alternatieve werelden binnenstappen. En in die werelden zullen we kennismaken met alternatieve versies van de bekende superhelden.

Andere werelden
Dit zou bijvoorbeeld in kunnen houden dat in een bepaalde wereld niet Chris Evans' Steve Rogers uitgroeide tot Captain America, maar bijvoorbeeld Sebastian Stans James "Bucky" Barnes. En zo zijn er nog talloze opties uit de comics te integreren. De kans is dus groot dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness de film Thor: Love and Thunder inluidt. Hierin blijkt het personage Jane Foster van actrice Natalie Portman Mighty Thor te zijn.

Op dit moment is Doctor Strange in the Multiverse of Madness regisseurloos na het vertrek van Scott Derrickson, de regisseur van het eerste deel. De film zal ook sterk verbonden zijn aan de Disney+ series WandaVision (2020) en Loki (2021) en verschijnt in mei 2021.

NieuwsFilm

meest populair