Gave animatron op set 'Jurassic World 3'!

Meer klassieke elementen in deze zesde JW-film.

Dertig jaar geleden debuteerde de dino-franchise waar met Jurassic World 3 een voorlopig einde aan komt. De echte sterren van de show zijn eigenlijk niet de mensen, maar de animatrons die gebruikt worden voor de opnames. Met elk vervolg kwam er echter meer en meer CGI en verdwenen de animatrons. Met deze laatste film, brengt regisseur Colin Trevorrow daar duidelijk verandering in en keren de animatrons weer terug.

Op Twitter liet hij zien dat er tests gedaan worden met een animatron van een Nasutoceratops. Deze dinosaurus was al te zien in de korte film Jurassic World: Battle at Big Rock en een hint voor wat er komen gaat. Dinosaurussen zijn in deze vervolgfilm vermoedelijk heel veel gewoner geworden en bevinden zich dan op meer plekken van de wereld dan eerder het geval was.

Terug naar het origineel
Volgens Trevorrow keert men met de franchise nu langzaam terug naar de wortels in de jaren negentig. "Als ik elke film zou moeten contextualiseren, dan zou ik zeggen dat Jurassic World een actie-avontuur was, Fallen Kingdom soort van een horror-film en Jurassic World een wetenschappelijke thriller zoals ook Jurassic Park dat was."

In deze nieuwe film keren Dr. Ian Malcom, Dr. Alan Grant en Dr. Ellie Sattler terug. Vanaf 11 juni 2021 is de film in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair