Pamela Anderson (Baywatch) kondigt twaalf dagen na bruiloft scheiding aan

Pamela Anderson (Baywatch) kondigt twaalf dagen na bruiloft scheiding aan

Het kersverse stel heeft tijd nodig om hun huwelijk te overdenken.

Pamela Anderson trouwde nog geen twaalf dagen geleden in het diepste geheim met filmproducent Jon Peters. De pret heeft niet lang mogen duren, want Anderson heeft inmiddels laten weten af te zien van haar huwelijk.

Op 20 februari gaven Anderson (52) en Peters (74) elkaar het jawoord tijdens een privéceremonie in Malibu. "Mooie meisjes heb je overal. Ik heb de vrouwen voor het oprapen, maar ik verlangde al ruim 35 jaar alleen naar Pamela. Ze maakt me wild - op een goede manier", liet Peters na de plechtigheid weten aan de Amerikaanse media.

Kalm en rustig
Nu, nog geen twaalf dagen na hun bruiloft, hebben de twee toch besloten om het rustiger aan te gaan doen. "De warme reacties op onze relatie hebben me echt weten te ontroeren", vertelt Anderson in een statement. "We zouden het zeer op prijs stellen als we nu de tijd krijgen om beiden helder te krijgen wat we precies willen van het leven en elkaar".

Pech onderweg
"Het leven is een reis en liefde is een proces", vervolgt de Baywatch-babe. "Met die universele gedachte in het achterhoofd, hebben we gezamenlijk besloten om de formalisering van ons huwelijk uit te stellen en in dat proces te vertrouwen". Anderson laat verder weten dat Peters en zij behoefte hebben aan privacy.

Anderson en Peters hebben het papierwerk voor een officiële huwelijksakte dan ook nog niet ingediend.

NieuwsFilm

meest populair