Teaserposter 'Bill & Ted Face the Music' met Keanu Reeves

De eerste poster voor Bill & Ted 3 zijn er.

Dit is leuk voor de fans van Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) en Bill & Ted's Bogus Journey (1991)! Hieronder zie je de teaserposter voor het langverwachte Bill & Ted Face the Music met uiteraard Keanu Reeves (John Wick) en Alex Winter (Death Wish 3) in de hoofdrollen.

Onderstaand eerste affiche verscheen na het teasertje dat voorafgaand aan de Super Bowl 54 werd verspreid en het is nu wachten op de eerste beelden uit Bill & Ted 3 waar al jaren aan werd gewerkt. De film komt van regisseur Dean Parisot (Galaxy Quest, Fun with Dick and Jane) en laat zien dat "de tijd ongrijpbaar is geworden."

Bekijk de afbeelding
Ook nieuwe gezichten!
In Bill & Ted Face the Music zien we naast Theodore Logan en Bill S. Preston Esquire ook William Sadler, opnieuw als Death. Compleet nieuwe gezichten zijn Samara Weaving (Ready or Not) als Thea en Brigette Lundy-Paine (Atypical) als Billie, de dochters van respectievelijk Bill en Ted. Ook acteur/muzikant Kid Cudi heeft een belangrijkere rol.

Vanaf 21 augustus is Bill & Ted Face the Music te zien in de States. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair