Heel veel actie in laatste trailer voor 'Mulan'!

Heel veel actie in laatste trailer voor 'Mulan'!

Twee minuten aan nieuwe beelden!

Mulan is volgende maand al te zien en vandaag heeft Disney een nieuwe en laatste trailer vrijgegeven. Die focust zich opvallend genoeg vooral op de actie en laat ons heel wat meer van de schurken waar Mulan het tegen op zal nemen zien.

De film van Disney wijkt wat af van eerder verschenen remakes van animatiefilms. Ditmaal geen magisch draakje en er is ook geen ruimte voor musicalnummers zoals bij eerdere verfilmingen wel het geval was. In plaats daarvan krijgen we een wat traditionelere film te zien. We volgen de jonge vrouw Mulan, die zich als man voordoet en zich bij het Chinese Keizerlijk Leger voegt, om haar familie te beschermen.

In het leger
Net als de eerdere trailers die voor Mulan werden vrijgegeven, focust ook deze zich vooral op de actie. Mar we zien ook meer beelden van Mulan die getraind wordt in het leger en van de eed die ze moet afleggen. Daarnaast ligt er veel focust op de schurken Bori Khan en de heks Xian Lang, die een machtige tegenstander blijken te zijn voor de film. Natuurlijk zit er ook een groots moment aan te komen waarin Mulan strijdt tegen Xian Lang op het eind.

Vanaf 26 maart in de bioscoop. Hieronder de trailer!



NieuwsFilm

meest populair