Algemeen

Eerste trailer World Trade Center

door Marijn op 16.05.2006 om 00:46 in Algemeen
Oliver Stone, nooit te beroerd om een controversieel thema aan te snijden, heeft voor zijn nieuwste project zijn oog laten vallen op de terroristische aanslagen van 11 september 2001. In de film zullen Nicolas Cage en Michael Peña de New Yorkse politieagenten John McLoughlin en William Jimeno vertolken. McLoughlin en Jimeno werden als laatste twee overlevenden uit het puin van het verwoeste World Trade Center gehaald.

De eerste trailer van de film is vandaag vrijgegeven, en de Duitse tak van United International Pictures heeft de primeur. Helaas betekent dat wel dat de trailer in het Duits is nagesynchroniseerd - maar ja, je moet iets voor je scoop over hebben.17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

m44r73n

Avatar

Standaard actie film met als achtergrond waargebeurde dingen.
Gevoelige muziek en ook nog eens in het duits gesproken. Prachtig :X

master3d

Avatar

Sorry hoor, maar america in de victom role... ik weet niet of het me nou echt zo zal boeien...

Fr@nk

Avatar

Bij mij werkt de link niet...

FleM

Avatar

Link is down... jammer

Ann McDunn

Avatar

De link werkt bij mij ook niet, maar er zullen ongetwijfeld nog wel meer trailers komen.

Willy13

Avatar

Hmmm, Cage klinkt wel een beetje jammer in het Duits. En voor de rest hadden ze misschien de muziek door een professioneel iemand laten moeten doen, in plaats van door Stones kleindochter. Zo klinkt het althans

Deweb

Avatar

Eervolle trailer, maar ietsje te zoet.

Djistus

Avatar

Bij mij komt de trailer over als een beetje een respectloze film waar het gaat om de aktie en om het geld. Kan natuurlijk wel heel erg vet worden maar het is wel een wereldramp geweest....

Rubbert

Avatar

Jullie zeggen wel dat het een actiefilm en zo word, maar, ze laten alleen maar zien het er daar aan toe ging. En zoals als dat aan zijn gang ging, daar zat ook een hoop 'actie' in.. Zeker als het vanaf het begin begint, dat het vliegtuig het gebouw in vloog.

Deweb

Avatar

Ja, ik snap ook niet waar jullie het vandaan halen dat het een actiefilm wordt. Ik vond juist dat er enorm veel drama en realistische actie in zat. Ik had totaal niet het idee dat dit een actiefilm zou worden, eerder een drama.

hettar

Avatar

Djistus "maar het is wel een wereldramp geweest..."

?

Tja, pas nog Enemy at the Gates op tv, een redelijk standaard actiefilm over een veldslag waar 1000 keer zoveel slachtoffers zijn gevallen als bij de twin towers.. zo gaat dat nou eenmaal met films & menselijk leed.

ruben

Avatar

Ai, die muziek, en al die moedige brandweerlieden die naar voren stappen. Nee dank je. Sowieso geen behoefte aan een film vol met stervende, lijdende, huilende mensen. Het is niet te kort om een dergelijke film te maken, maar wel te kort geleden voor mij persoonlijk. Ik kan me nog als de dag van gister herinneren hoe eng die dag was. Geen zin om dat nog 's over te doen.

Rubbert

Avatar

Deweb "Ja, ik snap ook niet waar jullie het vandaan halen dat het een actiefilm wordt. Ik vond juist dat er enorm veel drama en realistische actie in zat. Ik had totaal niet het idee dat dit een actiefilm zou worden, eerder een drama."


Precies

Hong Kong King

Avatar

Bring the towers back alive!!!!!!!!!

Ik ben recent er nog geweest, laat de film ons stilstaan bij het vele leed dat er geleden is.

master3d

Avatar

Ja meneer, sorry meneer.

Arthaum

Avatar

Hmm, heb wel t idee dat het lekker patriotistisch wordt.. behoorlijk zelfs...

nieuwslaatste nieuws

meest populair