Marvel rondt opnames ambitieuze scifi-film 'Eternals' af

Marvel rondt opnames ambitieuze scifi-film 'Eternals' af

Is dit een gegarandeerde hit voor Marvel?

In de Marvel-film Eternals nemen we een kijkje in de rijke geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Het mag ondertussen duidelijk zijn dat de sciencefictionfilm voor de strijd tussen de Eternals en de Deviants laat zien.

Maar er is waarschijnlijk meer. We zien waarschijnlijk ook meer over de rol van de Eternals, de soort van goddelijke wezens die de Eternals en de Deviants heeft gemaakt, die mogelijk weer de voorouders zijn van de mutanten die zich zullen vereningen als onder meer de X-Men. Vermoedelijk zal de film ook verder invulling geven aan het Multiversum dat naar verluidt centraal staat in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe.

Opnames afgerond!
De afgelopen dagen werd duidelijk dat Marvel Studios en Chloe Zhao (The Rider) de opnames aan het afronden waren. Zo liet acteur Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) die Ikares speelt, weten dat hij klaar was met zijn opnames en volgens Comicbook.com is de rest van de cast ook klaar. Dat betekent dat de film in post-productie gaat, met waarschijnlijk later dit jaar aanvullende opnames.

Op 4 november verschijnt de 25e film in het Marvel Cinematic Universe in de Nederlandse bioscoopzalen. Kijk jij al uit naar dit sciencefictionspektakel?

NieuwsFilm

meest populair