Kanker keert keihard terug bij Shannen Doherty

Kanker keert keihard terug bij Shannen Doherty

Slecht vooruitzicht voor de actrice uit 90210 en Charmed.

Je kent de 48 jarige actrice Shannen Doherty waarschijnlijk uit series als Charmed, Beverly Hills, 90210 of de recente opleving BH90210. Een aantal jaar geleden werd duidelijk dat Doherty borstkanker had, maar na haar behandeling werd ze genezen verklaard. Nu is de kanker terug.

In een erg emotioneel interview tijdens Good Morning America liet Doherty weten dat de kanker al meer dan een jaar terug is. Ze hield het geheim voor anderen, aangezien ze besloot deel te nemen aan de korte serie BH90210, om de in 2019 overleden Luke Perry te eren. "Het was zo raar om gediagnosticeerd te worden en iemand die volledig gezond leek, ging als eerste heen. Het was een totale shock. Het minste wat ik kon doen om hem te eren, was die show."

Erg emotioneel
Het nieuws is uiteraard als een bom ingeslagen bij de actrice. "Er zijn dagen waarop ik zeg: 'Waarom ik?' En dan bedenk ik me: 'Waarom niet ik?'. Wie zou dit naast mij nog meer verdienen? Niemand verdient het," aldus de emotionele actrice. "Ik wil dat mensen het van mij horen. Ik wil niet dat woorden worden verdraaid of dat het in een juridisch document staat. Ik wil dat het echt en authentiek is en dat ik zelf kan bepalen hoe het wordt verteld. Ik wil dat mensen het van mij weten."



NieuwsFilm

meest populair