Griezelige poster Marvel-film 'The New Mutants'

Griezelige poster Marvel-film 'The New Mutants'

Over 2 maanden in de bioscoop!

Met vijf krachtige, maar ook nog erg jonge mutanten en een vermoedelijk zeer afwijkende slechterik biedt de naar verluidt losstaande Marvel-film The New Mutants waarschijnlijk voldoende spectaculair superkrachtenvermaak. Hieronder zie je een nieuwe poster die je alvast de stuipen op het lijf moet jagen.

In de Marvel-horrorfilm nemen enkele jonge mutanten het op tegen onder meer de slechterik Demon Bear, een Marvel-villain die emoties kan beïnvloeden, kan teleporteren en van gedaante kan wisselen. Daarnaast is hij supersterk en kan hij de ziel van mensen krenken. En dat is geen goed vooruitzicht voor zijn jonge prooien die opgesloten zitten in een inrichting voor mutanten.

Bekijk de afbeelding
Nieuwe griezelige poster!
Hierboven zie je een nieuwe poster voor de film van 20th Century Studios en regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars). Op het affiche Anya Taylor-Joy's Illyana Rasputin / Magik, Maisie Williams' Rahne Sinclair / Wolfsbane, Charlie Heatons Sam Guthrie / Cannonball, Henry Zaga's Roberto da Costa / Sunspot en Blu Hunts Danielle Moonstar / Mirage.

Vanaf 8 april in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder ook nieuwe foto's uit de film, verspreid via het twitter-account van de film.




NieuwsFilm

meest populair