Trailer 'Minions: The Rise of Gru' met Teen Gru

Trailer 'Minions: The Rise of Gru' met Teen Gru

Dit keer een Despicable Me-prequel rond Gru.

In 2015 verscheen de Despicable Me spin-off Minions in de wereldwijde bioscoopzalen en deze bleek een enorm succes voor Illumination Entertainment en Universal Pictures. Er werd namelijk een enorme 1,2 miljard dollar opgehaald. Nu, 5 jaar later, is er Minions: The Rise of Gru!

In The Rise of Gru van het regieduo Kyle Balda en Brad Ableson gaan we terug in de tijd en ontmoeten we de 12-jarige Gru (Steve Carell) in de jaren 70 van de vorige eeuw. Hij is groot fan van de slechterikengroep Vicious 6 en hij wil bij hen aansluiten. Dit lijkt niet te lukken en als hij iets van hen steelt wordt hij juist een vijand van zijn helden. Hij zoekt hulp bij de voormalige Vicious 6-leider Wild Knuckles.


De Despicable Me-franchise bestaat dus alweer uit vijf films. De eerdere vier titels haalden 3,7 miljard dollar op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Ook Despicable Me 3 uit 2017 wist boven het miljard uit te komen. De ontvangst nam bij de laatste twee films wel fors af. De Nederlands gesproken trailer:


Minions: The Rise of Gru, geproduceerd door Chris Meledandri - de oprichter en CEO van Illumination -, draait vanaf 24 juni in de bioscoop! Hieronder een bijhorende affiche voor de tweede Minions-film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair