Live action 'Lilo & Stitch'-film direct naar Disney+

Live action 'Lilo & Stitch'-film direct naar Disney+

De animatiefilm uit 2002 gaat naar streaming.

De titel Lilo & Stitch uit 2002 is de 42e animatiefilm van Walt Disney en is één van de laatste volledig getekende producties. De afgelopen jaren gingen al vele Disney Classic in de live action remake-molen en nu is het dus ook de beurt aan dit opmerkelijk duo.

In 2018 was er al een eerste bericht over een live action remake, maar daarna bleef het stil. Volgens TheDisInsider wordt de draad weer opgepakt en moeten Lilo en Stitch direct op Disney+ debuteren. De opnames zouden nog dit jaar moeten starten op Hawaii, zodat de film in 2021 op de streamingdienst kan verschijnen.

Chris Sanders terug
Volgens het bericht zou Chris Sanders (The Call of the Wild, The Croods) terugkeren om de stem in te spreken van het wezentje Stitch. Producenten Dan Lin en Jonathan Eirich (Aladdin) en schrijver Mike Van Waes (The Crooked Man) zijn ook aan boord.


In de originele Lilo & Stitch ontmoeten we het 5-jarig meisje Lilo uit Hawaï. Ze wordt niet altijd begrepen door haar omgeving. Lilo verlangt naar iemand om mee te spelen en op dat moment stort Stitch, een buitenaards wezen dat alleen maar kan vernietigen, op Hawaï. Dit is de start van een onwaarschijnlijke vriendschap.

NieuwsFilm

meest populair