Eerste recensies 'Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)'

Eerste recensies 'Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)'

Hoe goed wordt de nieuwste DC-film ontvangen?

Vanaf vandaag is Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) van regisseur Cathy Yan te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. De eerste recensies staan nu online!

De nieuwe DC-film met vooral Margot Robbie is na 75 getelde recensies heerlijk 'fresh' op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 89%, met een 7.01 / 10 als gemiddelde beoordeling. De Critics Consensus luidt:


"Met een frisse blik, enkele nieuwe vrienden en veel snelle actie, legt Birds of Prey de kleurrijk anarchistische geest van Margot Robbie's Harley Quinn vast."



Geen pop, maar metal!
"De nieuwste DC-superheldenfilm is niet echt een solofilm voor Harley, maar deze is wel vermakelijk en introduceert een paar goede vrouwen - en een vierletterig scheldwoord - in de wereld van Superman en Batman," aldus Brian Truitt van USA Today.

En John DeFore van The Hollywood Reporter: "Degenen die hopen op een Deadpool-achtige film met chaos en humor moeten hun verwachtingen bijstellen: Harley staat misschien bekend om haar onvoorspelbaarheid, maar Birds speelt volgens de regels van een actiefilm."

Maar ook mindere reacties
Uiteraard zijn er ook minder positieve reacties. "Birds of Prey brengt amper iets succesvols," aldus Rafer Guzman van Newsday en Mick LaSalle van San Francisco Chronicle schrijft: "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn is meer dan verschrikkelijk. Deze had niet mogen bestaan."

Recensie FilmTotaal: 3 sterren
Vergeet niet de complete de recensie van FilmTotaler Arjen Welles te lezen: "Een amusante achtbaanrit waarbij de vrouw centraal staat, maar net als in het pretpark zijn veel ritjes achter elkaar niet verstandig. Overdaad schaadt en soms wil je even een moment uit kunnen puffen van de misselijkheid."



NieuwsFilm

meest populair