'Mad Max 5' komt er eindelijk aan!!

'Mad Max 5' komt er eindelijk aan!!

Het was behoorlijk lang wachten, maar we hebben goed nieuws!

Toen Mad Max: Fury Road in 2015 in de bioscopen uitkwam, was er unaniem lof voor de actieknaller van George Miller. De film deed het bovendien goed aan de box office en Miller vertelde dat hij scenario's had liggen voor nog twee films rond Max Rockatansky. Nu lijkt de eerste daarvan er eindelijk te gaan komen.

Lange tijd was er een financieel dispuut tussen regisseur Miller en filmstudio Warner Bros., over betalingen en bonusregelingen. Men lijkt er nu eindelijk uit, want na jaren waarin Miller vertelde nog altijd de film te willen maken, gaan de camera's zo horen we nu in de herfst rollen. Dat stelt de site Geeks WorldWide.

Mad Max!
De vijfde film in de franchise zou Mad Max: The Wasteland gaan heten en wederom een hoofdrol hebben voor acteur Tom Hardy. Hij tekende enkele jaren geleden voor vier films als Max en zal nu dus een tweede keer zijn opwachting maken. Mooi, want Fury Road was een actiefilm van jewelste.

De hoop van velen is natuurlijk dat deze vijfde film het net zo goed gaat doen als Fury Road. Die film kende nauwelijks rustige momenten, maar bevatte zeer goed te volgen actie die altijd goed in beeld gebracht werd. Daarnaast waren de visuals erg goed en de muziek van JunkieXL maakte het af. Als deze herfst de camera's echt gaan rollen, kan The Wasteland in de tweede helft van 2021 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair