Hoe Lady Gaga haar nieuwe vriend heeft ontmoet

Hoe Lady Gaga haar nieuwe vriend heeft ontmoet

Ook heeft de zangeres een foto van haar nieuwe liefde op Instagram gedeeld.

Lady Gaga is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Michael Polansky, en dat mag heel de wereld weten. Eerder deze week deelde de zangeres een kiekje van haar vlam op Instagram. Ondertussen is er meer bekend geworden over hoe de twee elkaar nou eigenlijk hebben ontmoet.

Michael Polansky is een zakenman met een indrukwekkende cv. Zo studeerde hij aan de prestigieuze universiteit Harvard en is hij momenteel CEO van een door Sean Parker (de voormalige baas van Facebook) opgezet instituut voor kankerimmunotherapie. Nu kan hij daar dus ook 'de vriend-van Lady Gaga' aan toevoegen.

Rijke feestbeesten
Volgens een bron van People hebben de twee elkaar leren kennen via gezamenlijke vrienden. Er gaan geruchten rond dat Gaga en Polansky elkaar in december hebben ontmoet op het verjaardagsfeest van Parker. "Ze schamen zich er niet voor om hun liefde voor elkaar in het openbaar te laten zien", vertelt de insider, die volgens de regels van het roddelcircuit natuurlijk volgens anoniem blijft. "Ze lijken echt heel gelukkig samen".



NieuwsFilm

meest populair