Rachel McAdams (Mean Girls) niet meer in Marvel-franchise 'Doctor Strange'

Rachel McAdams (Mean Girls) niet meer in Marvel-franchise 'Doctor Strange'

De actrice keert niet terug in het tweede deel.

Rachel McAdams' avontuur in het Marvel Cinematic Universe is voorlopig afgelopen. De actrice keert namelijk niet terug als Christine Palmer, de ziekenhuiscollega van Benedict Cumberbatchs Stephen Strange, in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dat meldt Variety.

Bekijk de afbeelding
In het vervolgavontuur van Doctor Strange worden de poorten van het multiversum geopend. Er zullen daardoor heel wat bekende en nieuwe gezichten in de langverwachte sequel te zien zijn. Voor Rachel McAdams' Christine Palmer - in de comics ook wel 'Night Nurse' genoemd - lijkt er daardoor echter geen ruimte meer te zijn. McAdams zal namelijk niet te zien zijn in de langverwachte sequel.

Gescheiden wegen
De precieze reden van het vertrek van McAdams is niet bekend. Verhaaltechnisch lijkt haar afwezigheid wel te verklaren. Doctor Strange zal immers in de sequel vermoedelijk weinig tijd doorbrengen in New York City. Daarnaast is hij al heel wat jaren geen praktiserend neurochirurg meer, en komt hij Palmer dus niet meer tegen op zijn werk.

De opnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness moeten in mei beginnen. Een jaar later moet de film in de bioscopen verschijnen. Eerder vandaag werd bekend dat Sam Raimi de film hoogstwaarschijnlijk zal gaan regisseren.

NieuwsFilm

meest populair