Disney gaat een film maken met popster Bruno Mars

Disney gaat een film maken met popster Bruno Mars

Weet de man achter meezingers als 'Uptown Funk' en 'Grenade' ook indruk te maken in de filmwereld?

Bruno Mars kennen we natuurlijk van talloze meezingers zoals Uptown Funk en Grenade, maar de popster gaat ook proberen naam te maken binnen de filmwereld. Mars heeft een deal gesloten met Disney om een hoofdrol te gaan spelen in een speelfilm waarvoor hij ook de muziek zal schrijven en spelen.

Er is op dit moment nog helemaal niets bekend over het verhaal van de film, die Mars overigens ook zal gaan produceren. Wel is bekend dat er veel muziek in zal voorkomen, wat gezien de prominente betrokkenheid van Mars geen enorme verrassing zal zijn.

Filmervaring
De filmervaring van Mars beperkt zich tot de animatiefilm Rio 2, waarin zijn stem te horen was, en een rol in de film Honeymoon in Vegas (1992) toen hij nog een kind was. Inmiddels heeft Mars elf Grammy's, 200 miljoen singles en 26 miljoen albums verkocht en twee keer tijdens de Super Bowl opgetreden.

Disney is in een muzikale bui, zo lijkt het. De studio sloot onlangs ook al een deal rondom de aankomende filmversie van de beroemde Broadway-musical Hamilton. Deze zal in oktober 2021 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair