Margot Robbie heeft het bloedheet in deze spicy video

Margot Robbie heeft het bloedheet in deze spicy video

Het afkluiven van hete kip is niet voor iedereen weggelegd.

Margot Robbie houdt blijkbaar niet van pittig eten. De Australische actrice had het dan ook behoorlijk zwaar toen ze meedeed aan het programma Hot Ones van het populaire YouTube-kanaal First We Feast.

In Hot Ones beantwoorden celebrities persoonlijke vragen terwijl ze onderworpen worden aan kipkluifchallenge waarbij ze steeds hetere kip moeten eten. Dit keer was het de beurt aan Margot Robbie (29). "Ik ben echt ontzettend bang", vertelt Robbie direct na haar introductie. "Ik ben qua eten net een vierjarige en ben groot geworden met aardappelpuree, dus mijn tolerantie voor pittig eten is bijzonder beperkt".

Het meest veelzijdige stukje vlees
Al in de eerste ronde, waarin de minst pittige kippenpoot wordt geserveerd, gaat het mis. "Ik vind deze eigenlijk al erg pittig", bekent ze lachend. In de volgende rondes krijgt Robbie het dan ook steeds moeilijker. Bij kippenpoot nummer acht kan ze maar moeilijk adem meer halen. "Ik denk dat ik doodga", roept ze. Toch geeft ze niet op en zet ze met behulp van water, melk, sinaasappelsap en snoepjes stevig door tot de laatste ronde.

Je kunt het hilarische fragment hieronder bekijken!



NieuwsFilm

meest populair