Algemeen

Sylvester Stallone stuurt 'The Expendables' naar de hel

De Expendables zijn eerder terug, zij het in een andere vorm.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Recent verscheen er het gerucht dat er gewerkt zou worden aan een spin-off in de The Expendables-filmreeks. Deze zou zich richten op het personage Lee Christmas van acteur Jason Statham en de titel The Expendables: A Christmas Story dragen.

Of dit echt gaat gebeuren is nog niet officieel bevestigd, maar wat wel gaat gebeuren is de release van een The Expendables-comic.

Franchise-gezicht Sylvester Stallone - die de rol speelt van het personage Barney Ross - onthulde via Instagram dat deze de titel The Expendables Go to Hell heet en dat ze daadwerkelijk naar de hel gaan en daar af moeten rekenen met allerlei monsters. Waarom ook niet!


Met dank aan de fans
De comic is mede mogelijk gemaakt door een Indiegogo-campagne. Het doel was om 10.000 dollar bij elkaar te krijgen voor een comic waarin in beeld gebracht zou worden wat er zou gebeuren als de Expendables om het leven zouden komen tijdens een gevecht. Er werd 60.000 dollar opgehaald. Stallone maakte de comic met comic-schrijver Chuck Dixon.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Niet slecht voor een 74 jarige.

Dukat

Avatar

Hij is nog maar 73 jaar...????

Pepej

Avatar

Liever zou ik weer een nieuwe expandables zien, maar een spin-off is ook ok. Graag wel ook met Lundgren en Snipes. Ik weet niet wat t is met die dolph, acteren is beetje zelfde niveau als Schwarzenegger, maar blijf t een coole gast vinden... t zal die kop van m zijn

Fr0nt

Avatar

zoveel mijoenen verdient, maar geen 60k over hebben om in je eigen comic te investeren...hmmm

Blablazer

Avatar

Ok waarom wordt hij hiervoor geprezen niet eens $10000 kunnen neerleggen voor zo een project en dan zeker nog de winst opstrijken kansloos.

NieuwsFilm

meest populair