3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a.
Wade Watts ontsnapt graag uit de alledaagse ellende van zijn sloppenwijk door de virtual realitywereld OASIS te bezoeken. De schepper van deze digitale wereld is onlangs overleden en heeft een bijzondere competitie uitschreven: de speler die als eerste de drie verstopte sleutels vindt, erft zijn bedrijf en fortuin. En natuurlijk doet Wade ook mee.

The Founder (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Lee Hancock | Cast: Michael Keaton, Nick Offerman, John Carroll Lynch, e.a.
De gebroeders McDonald's zijn echte pioniers. In een klein stadje runnen de twee een hamburgertent. Als de niet zo succesvolle, maar opportunistische verkoper Ray Kroc langskomt, ziet hij direct goudgeld in hun zaak. Kroc probeert de broers ervan te overtuigen dat zij hun zaak uit moeten bouwen tot wereldwijde fastfoodketen. De rest is geschiedenis.

Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a.
De gladde juwelier Howard Ratner heeft zich diep in de schulden gewerkt. Helaas voor hem beginnen zijn schuldeisers steeds minder geduld te krijgen. Nu hoopt Ratner de slag van zijn leven te slaan met de verkoop van een zeldzame edelsteen. Langzamerhand lijkt het echter onmogelijk te worden voor Ratner om al zijn problemen op te lossen.

NieuwsFilm

meest populair