Algemeen

Dit is de volledig getransformeerde Cheetah in 'Wonder Woman 1984'!

Cheetah ziet er behoorlijk gevaarlijk uit.

door Jim Pedd om 14:20 in Algemeen
Het uiteindelijke uiterlijk van Cheetah, de schurk in Wonder Woman 1984 is onthuld. Een blik van het personage verscheen op diverse sites, en werd vervolgens offline gehaald door Warner Bros., waarmee de kans groot is dat we nu al weten hoe Kristen Wiig er straks helemaal getransformeerd uit zal zien.

Er is weinig bekend over het verhaal van deze nieuwe film rond Diana Prince, a.k.a. Wonder Woman. We weten dat het verhaal zich afspeelt in de jaren tachtig, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog en dat we zien dat Steve Trevor terugkeert. Ook is Maxwell Lord te zien in deze nieuwe film.

Dit is Cheetah
Daarnaast is er Cheetah, de grote schurk van de film. Zij speelt een grote rol in de strijd tegen Diana. Maar waarom ze het opneemt tegen het personage is ook niet helemaal duidelijk. Hoe dan ook, hebben we wel een blik op het personage te pakken en die zie je hieronder. Of het ook het definitieve design is, weten we niet.
12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Cats part 2

GreenHornet

Avatar

Als dit maar beter uit ziet als Cats

Ereptile

Avatar

Ik zag een fan edit van dit plaatje met donkerder haar en zwarte lippen en het zag er meteen al iets beter uit. Ik ben benieuwd hoe de bewegende beelden zijn Smiley face

Moet wel zeggen dat ik de trailer voor deze film nog steeds graag bekijk, mede door de muziek!

Sunspot

Avatar

Moet meer zien

Wessel.jagt

Avatar

Hyped! Ziet er al gaaf uit! Kijk nu al uit naar de film en Tel de dagen al af ????

MikeyMo

Avatar

Dit... ziet er slecht uit

Steve-O

Avatar

Heeft wat weg van Mystique! En dan de echte Mystique die gespeeld werd door Rebecca Romijn, niet die onzin van Lawrence lol

Xenolicker

Avatar

Nah... Dat is toch gewoon Sheena Easton - ook vaak 'The Cheetah' genoemd vanwege haar katachtige uiterlijk - een bekende zangeres in 1984?

Sunspot

Avatar

^Of Sheena van die ene serie in de jaren '90

NieuwsFilm

meest populair