Celebrity

Marvel-ster verwent zijn vrouw in bed met 'Iron Man'-onderbroek

Een aantal kinderen kreeg de kans om de acteur de meest brutale en geinige vragen te stellen.

door FilmTotaal om 13:38 in Celebrity
Draagt Robert Downey Jr. stiekem Iron Man-onderbroeken? De acteur geeft het antwoord op deze prangende vraag in een interview met BBC Radio 1. Ook onthult daarin dat hij weleens in het zwembad plast.

Ja, Robert Downey Jr. (54) windt er geen doekjes om: hij heeft thuis gewoon een Iron Man-onderbroek in de la liggen. Dit onthult hij in een speciaal programma van BBC Radio 1 waarin kinderen de kans kregen om vragen te stellen aan de acteur.

"Die heb ik inderdaad. Ik heb een paar Iron Man-onderbroeken, en die trek ik aan wanneer ik ontzettend enthousiast ben of een kleine vertrouwensboost kan gebruiken", grapt Downey.

Alle Hollywoodsterren plassen in het water
Het leuke aan kinderen is dat zij gewoon alles durven te vragen. Zo vroeg een andere jonge luisteraar aan Downey of hij weleens in het zwembad heeft geplast. "Ja, dat heb ik weleens gedaan", biecht hij eerlijk op.

"Ik was ooit in Duitsland en daar beweerde men dat je plas door een chemisch stofje in het water zou verkleuren, en dat moest ik natuurlijk even uitproberen", licht de filmster toe. En werd Downey op heterdaad betrapt? "Er gebeurde helemaal niets", vertelt hij. Experiment mislukt dus...NieuwsFilm

meest populair