Celebrity

Jennifer Lopez vond Halftime Show van de Super Bowl met Shakira niet te sexy

We zijn een week verder sinds de footballfinale en er wordt nog steeds geklaagd.

door FilmTotaal om 09:46 in Celebrity
Begin deze maand vond de Super Bowl weer plaats in de Verenigde Staten. Het sportevenement is niet alleen voor fans van football, ook voor liefhebbers van films en muziek is het interessant. Zo worden er nieuwe beelden van aankomende films vertoond en mogen muzikanten helemaal wild gaan tijdens de Halftime Show. Dit jaar hadden zangeressen Shakira en Jennifer Lopez die eer. Hun optreden deed wat stof doen opwaaien.

Volgens de welbekende klagers op sociale media waren de dames te sexy gekleed en waren hun dansbewegingen ook van die aard. De 50-jarige Lopez, die vorig jaar in Hustlers te zien was en diverse prijzen ermee kan winnen, is het daar niet bepaald mee eens. Ze zei tijdens haar bezoek aan de Independent Spirit Awards: "Ik vind dat eerlijk gezegd dwaasheid."

Boodschap
"We zijn allebei zeer respectvolle artiesten die moeder zijn, kinderen hebben en zeer zeker bewust zijn van de dingen die we doen," legt de Second Act-ster uit. "We hebben een show gegeven ter ere van vrouwen en onze Latijnse cultuur die, naar mijn mening, terughoudend genoeg was. En de kleine groep mensen die er negatief over wil zijn.... Ik kan ze niet eens binnenlaten."

Volgens Lopez was het niet zomaar een optreden vol muziek en dansen. "Het was een geweldige avond. Er zijn zoveel mooie dingen uit gekomen. Zoals de boodschap dat je voor jezelf moet opkomen, het zijn van een vrouw. Dat wilde ik doorgeven aan kleine meisjes. Je bent sterk, je bent mooi, wees trots op alles wat je bent. Ik ben erg trots op ons optreden van die avond."

NieuwsFilm

meest populair