Taika Waititi misschien regisseur nieuwe Star Wars-film?

Taika Waititi misschien regisseur nieuwe Star Wars-film?

Hij doet er zelf geheimzinnig over.

Regisseur Taika Waititi wist hoge ogen te gooien met zijn laatste films. Zo werd zijn Marvel-film Thor: Ragnarok sterk onthaald en mag hij dus terugkeren voor het vervolg hierop, Thor: Love and Thunder. Ook wist Jojo Rabbit het erg goed te doen. Hiervoor won Waititi de Oscar voor het Beste Originele Scenario. Op dit moment is hij alweer bezig met zijn volgende film, Next Goal Wins, maar nu gaat het gerucht rond dat hij eveneens misschien wel eens eens Star Wars-film zou kunnen gaan inblikken.

De beroemde regisseur staat momenteel natuurlijk volop in de spotlights en Disney zou hem zien als een van de perfecte kandidaten voor een toekomstige Star Wars-film. Waititi werd er tijdens de Oscars naar gevraagd, maar het is duidelijk dat hij er niks over wilde loslaten: ''Luister, wat betekent 'benaderd zijn' eigenlijk? Ik heb de Star Wars-films gezien, maar verder is er niks gebeurd...''

Wel of niet
Ondanks dat dit natuurlijk nog verre van een bevestiging is, zou het wel te begrijpen zijn dat het Huis van de Muis opnieuw in zee wil gaan met Waititi. Al zijn recente films zijn warm onthaald en ook mocht de regisseur een Mandalorian-aflevering regisseren, die bij de kijkers in zeer goede aarde viel. Lucasfilm heeft het de laatste jaren niet altijd even makkelijk gehad, dus gaan voor een regisseur die ze al kennen lijkt een slimme zet. Hopen jullie dat het ervan komt?

NieuwsFilm

meest populair