Hebben de onlangs opgestapte regisseur en scenarioschrijver al een script liggen voor 'Doctor Strange 2'?

Hebben de onlangs opgestapte regisseur en scenarioschrijver al een script liggen voor 'Doctor Strange 2'?

Schrijver C. Robert Cargill laat zich erover.

Een paar dagen terug verscheen er nog een artikel op FilmTotaal dat regisseur Sam Raimi, o.a. bekend van de Spider-Man-trilogie met Tobey Maguire en The Evil Dead-franchise, misschien de regie van Doctor Strange in the Multiverse Madness voor zijn rekening zal gaan nemen. Als dit doorgaat, vervangt hij de onlangs vertrokken Scott Derrickson. Sommige fans zijn echter bang dat dit het script niet ten goede zal komen, maar schrijver C. Robert Cargill stelt ons nu gerust.

Cargill vertrok namelijk met Derrickson. Onlangs het feit dat Derrickson een eerste goede Doctor Strange film wist te maken, besloot hij toch niet door te gaan met het tweede deel na meningsverschillen met de studio. Derrickson vertrok samen met Cargill, die ons nu zegt dat ze nog niet eens begonnen waren aan een script. Zo zegt de schrijver in een tweet (die hieronder te zien is): ''Ik blijf er maar over lezen, daarom wil ik jullie even duidelijk maken dat Scott en ik nooit de kans hebben gehad om aan een Multiverse of Madness-script te beginnen''.



Wat te verwachten?
Het is al bekend dat Rachel McAdams niet zal terugkeren als Christine Palmer in het vervolg, maar de kans bestaat dat Chiwetel Ejiofor wel opnieuw te zien zal zijn als Mordo. Of hij de villain van het vervolg zal zijn, is nog maar de vraag. Zo zijn ook bekende namen langsgekomen van slechteriken als America Chavez en Brother Voodoo. Wat het ook wordt, Marvel zal de film vast en zeker in mei 2021 willen uitbrengen en zal zeker geen vertraging op willen lopen, aangezien de studio al een overvolle agenda heeft.

NieuwsFilm

meest populair