Ryan Reynolds film 'Clue' heeft een nieuwe regisseur

Ryan Reynolds film 'Clue' heeft een nieuwe regisseur

Deze vervangt Jason Bateman, die momenteel te druk is met 'Ozark'.

Het bordspel Cluedo is het ultieme moordmysterie. De speler wordt hier geacht een moord op te lossen door de juiste verdachte te linken aan het moordwapen en de plaats delict. Er was in 1985 al eens een geinige verfilming. Jaren geleden werd een nieuwe versie aangekondigd, maar het nieuws rondom Clue kwam maar mondjesmaat binnen.

Toch heeft men nu weer een grote slag geslagen. Nadat eerder bekend werd dat Ryan Reynolds aan de film verbonden was als producent en hoofdrolspeler, dook het verhaal op dat Jason Bateman de film zou regisseren. Dat lijkt inmiddels niet meer het geval, nu James Bobin (bekend van The Muppets) genoemd wordt als regisseur. Bateman blijft als acteur overigens wel gelinkt aan de film.

Bemoeien
Het verhaal van Clue komt van Deadpool schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. Het gerucht gaat echter dat ook Reynolds en Bateman - die beiden graag improviseren - zich mogen bemoeien met het script en de dialogen.

Ondanks deze nieuwe stap vooruit is het nog niet bekend wanneer Clue gefilmd gaat worden, laat staan wanneer deze in de bioscoop verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair