'Shazam!'-ster Zachary Levi gaat 'Undercover' in muzikale nieuwe komedie

'Shazam!'-ster Zachary Levi gaat 'Undercover' in muzikale nieuwe komedie

De Lionsgate-film wordt geregisseerd door de man achter 'Hot Tub Time Machine'.

Shazam!-ster Zachary Levi heeft getekend voor een hoofdrol in Undercover, een nieuwe muzikale komedie van Lionsgate. De familiefilm, die wordt geregisseerd door Steve Pink (Hot Tub Time Machine, 2010), zal de meest iconische liedjes van de afgelopen vijftig jaar gaan bevatten.

In Undercover gaat Levi de rol van Jack spelen. Dit is voormalig rocker - inmiddels vader - die weinig geluk heeft in het leven. Om rond te kunnen komen sluit Jack zich aan bij een groep jonge muzikanten die samen een coverband voor op bruiloften vormen. Deze band staat onder leiding van het bijzondere geval Ben, gespeeld door Riverdale-ster Cole Sprouse.

Bij elkaar geraapt zooitje
Hoewel het een bij elkaar geraapt zooitje is, begint de band succes te boeken. Wanneer de waarheid over Jacks rockverleden aan het licht komt, herontdekt hij wat er nou echt belangrijk is in het leven en tegelijkertijd helpt hij z'n zoon met het vinden van diens eigen stem als muzikaal talent.

De productie van Undercover gaat naar alle waarschijnlijkheid in april van start. Over een releasedatum is op dit moment nog niks bekend.

NieuwsFilm

meest populair