Epische trailer fantasy-film 'The Green Knight'!

De film werd geregisseerd door David Lowery, die we kennen van Pete's Dragon en A Ghost Story.

A24 heeft de eerste trailer vrijgegeven van regisseur David Lowery's nieuwe middeleeuwse fantasy-film The Green Knight. In de trailer zien we de Oscar-genomineerde Dev Patel en Oscarwinnaar Alicia Vikander. Tevens is er een eerste poster van de film onthuld. Zowel de trailer als de poster kun je natuurlijk hieronder bekijken!

The Green Knight is een epische fantasy-avonturenfilm die gebaseerd is op de tijdloze legende van koning Arthur. In de film zien we hoe Sir Gawain (Patel), Arthurs roekeloze neef, op avontuur gaat om de mysterieuze Green Knight, een gigantische tegenstander met groene huid, tegen te gaan. Tijdens zijn reis krijgt Gawain te maken met geesten, reuzen, dieven en andere gevaarlijke figuren.

Een originele draai
Het verhaal over Gawain is in het verleden twee keer eerder verfilmd, maar dat waren beide getrouwe versies. De nieuwe versie van Lowery geeft, zoals je wel kunt herleiden uit de trailer, een originele draai aan het bekende verhaal.

Naast Patel en Vikander zijn er in The Green Knight ook rollen weggelegd voor Joel Edgerton, Sean Harris, Kate Dickie en Barry Keoghan. De film bereikt op 29 mei a.s. de Amerikaanse bioscopen. Wanneer we hem in Nederland kunnen verwachten, is nog onbekend.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair