Eerste blik op 'The Batman' met Robert Pattinson in pak!

Officiële foto van de nieuwe Dark Knight.

In de zomer van 2021 verschijnt de compleet nieuwe Batman-film The Batman die zich naar verluidt afspeelt binnen het DC Extended Universe. Het is Robert Pattinson die de cape overneemt van Ben Affleck die de oudere Batman-speelde in de filmreeks.

Via Vimeo / Twitter heeft regisseur Matt Reeves nu een officiële zeer duistere eerste blik gedeeld op Pattinson als Bruce Wayne's Dark Knight, compleet in zijn pak. De testvideo van de acteur wordt begeleid met muziek van Michael Giacchino. De componist zal ook de muziek van de DC-film verzorgen.


Indrukwekkende cast!
Twilight-acteur Pattinson maakte recent nog indruk in de film The Lighthouse die binnenkort nog in de Nederlandse bioscoopzalen moet verschijnen.

Hij staat er in The Batman niet alleen voor. Er zijn namelijk ook rollen voor Zoë Kravitz (Selina Kyle / Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton / The Riddler), John Turturro (Carmine Falcone), Jeffrey Wright (Commissioner James Gordon), Peter Sarsgaard (Gotham District Attorney Gil Colson), Jayme Lawson (Kandidaat-burgemeester Bella Reál), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) en Colin Farrell (Oswald Cobblepot / Penguin).

De nieuwe Batman-film draait vanaf 25 juni 2021 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair