Speelt deze topactrice binnenkort Spider-Woman?

Speelt deze topactrice binnenkort Spider-Woman?

Mooie actrice in beeld voor Marvel-heldin.

Deze weekend werd bekend dat er in 2021 opnieuw een film verschijnt in Sony's Marvel Universe. Naast derde Spider-Man: Homecoming-film met Tom Holland verschijnt er waarschijnlijk ook een solofilm rond een nieuw personage.

Volgens de geruchten zou dit zomaar Kraven the Hunter kunnen zijn, maar nu wordt ook een solofilm rond Spider-Woman genoemd. Volgens The Illuminerdi wil Sony Pictures grote namen aantrekken voor dit vrouwelijke Spider-figuur.

Wordt deze topactrice Spider-Woman?
Volgens de website zou niemand minder dan Alicia Vikander (Tomb Raider, Ex Machina) de rol van Jessica Drew moeten gaan spelen. Vikander zien we overigens in 2021 ook in Tomb Raider 2, dus de kans is groot dat Spider-Woman niet volgend jaar verschijnt. Of de Tomb raider-film moet uitgesteld worden.

De regie zou in handen moeten komen te liggen van Primetime Emmy Award-winnaar Michelle MacLaren (Westworld, Game of Thrones). De regisseur werd eerder aangetrokken voor Wonder Woman, maar vertrok bij die film in 2015. Ze is op dit moment ook verbonden aan Cowboy Ninja Viking met Chris Pratt en Priyanka Chopra.

NieuwsFilm

meest populair