Algemeen

Opnames 'Indiana Jones 5' heel binnenkort van start!

Harrison Ford laat weten dat de camera's al bijna gaan rollen.

door Jim Pedd om 16:40 in Algemeen
Binnen twee maanden gaan de camera's rollen voor Indiana Jones 5. Dat vertelt acteur Harrison Ford in een interview. De franchise, die er mede voor zorgde dat de acteur een Hollywoodster werd die ook buiten de Star Wars-franchise iets te doen had, krijgt daarmee het langverwachte vervolg.

Er wordt al enorm lang nagedacht over een nieuwe film rond Indiana Jones. De laatste stamt alweer uit 2008 en viel behoorlijk tegen. Sindsdien hopen fans heel erg op een vervolg waarin alles eindelijk rechtgezet wordt en het personage weer eer aan gedaan wordt.

Bijna van start
De opnames gaan bijna van start. Harrison Ford laat in een interview met CBS weten dat de opnames over bijna twee maanden van start gaan. Er is helaas nog niets bekend over de film. Ford keert natuurlijk terug als Indy en dat is al heel goed nieuws. Maar of er ook andere castleden terugkeren in de franchise is niet bekend.

We weten ook niet wat de titel van de film wordt, of waar deze om zal draaien. De film staat gepland voor release in juli 2021.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

realkane

Avatar

De laatste was echt een flinke tegenvaller maar het zou echt mooi zijn om Ford nog 1 keer met een goed script als Jones terug te zien. Ik vond hem 1 van de weinige lichtpuntjes in de afsluitende starwars triologie films.

TwinsA

Avatar

Hopelijk even goed als deel 1 en 3.

SeanDeNiro

Avatar

Deel 2 ging nog wel, deel 4 had alleen de eerste 3 minuten de sfeer van weleer.
Hopelijk speelt die idioot (gebruikt geweld tegen personen met een andere mening) niet mee.

Frietgezicht

Avatar

realkane, +1, en reken maar dat Spielberg weet dat Indy 4 een fail was en hij revanche wilt. Kan alleen maar goed uitpakken.

Thomas Anderson

Avatar

Ik gun Ford en Spielberg een mooie revanche en waardige afsluiter van een franchise die met deel 4 de plank behoorlijk mis sloeg

Maac

Avatar

Ik ben blij voor de fans van de franchise die graag een nieuwe Indiana Jones-film zien.
Persoonlijk vind ik, hoewel ik Spielberg zie als één van de beste en meest invloedrijke regisseurs van onze tijd, dat hij ons in de afgelopen 20 jaar weinig redenen heeft gegeven om uit te kijken naar zijn nieuwe projecten. Hoe je van klassiekers als Jurassic Park en Minority Report kan gaan naar The BFG en Ready Player One is niets minder dan treurig en de enige woorden die me dan te binnen schieten zijn 'vergane glorie'.

Gigan72

Avatar

Mee eens met Maac Spielberg is al jaren niet meer wat hij ooit was.

NieuwsFilm

meest populair