Opnames 'Indiana Jones 5' heel binnenkort van start!

Opnames 'Indiana Jones 5' heel binnenkort van start!

Harrison Ford laat weten dat de camera's al bijna gaan rollen.

Binnen twee maanden gaan de camera's rollen voor Indiana Jones 5. Dat vertelt acteur Harrison Ford in een interview. De franchise, die er mede voor zorgde dat de acteur een Hollywoodster werd die ook buiten de Star Wars-franchise iets te doen had, krijgt daarmee het langverwachte vervolg.

Er wordt al enorm lang nagedacht over een nieuwe film rond Indiana Jones. De laatste stamt alweer uit 2008 en viel behoorlijk tegen. Sindsdien hopen fans heel erg op een vervolg waarin alles eindelijk rechtgezet wordt en het personage weer eer aan gedaan wordt.

Bijna van start
De opnames gaan bijna van start. Harrison Ford laat in een interview met CBS weten dat de opnames over bijna twee maanden van start gaan. Er is helaas nog niets bekend over de film. Ford keert natuurlijk terug als Indy en dat is al heel goed nieuws. Maar of er ook andere castleden terugkeren in de franchise is niet bekend.

We weten ook niet wat de titel van de film wordt, of waar deze om zal draaien. De film staat gepland voor release in juli 2021.

NieuwsFilm

meest populair