Algemeen

Opnames voor 'Fantastic Beasts 3' starten snel met verrassende terugkeer

Theseus Scamander is weer terug.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2018 wist Fantastic Beasts and Where To Find Them-opvolger Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald niet enorm veel impact te maken. Ook de fans waren erg verdeeld. Het derde deel werd naar verluidt een jaar uitgesteld, maar nu gaan de camera's snel draaien om de film te kunnen laten verschijnen in 2021.

En het blijkt dat er een opvallend personages terugkeert. Acteur Callum Turner (Emma, Green Room) sprak midden januari met Yahoo Movies UK en hij gaf aan dat hij binnen zes weken op de set van Fantastic Beasts 3 moest zijn. Dit betekent dat de opnames snel aanvangen - vermoedelijk eind deze maand - en het personage Theseus Scamander terugkeert, op één of andere manier.

Géén idee wat te verwachten
De acteur gaf aan dat hij nog geen script heeft gezien en dat hij geen idee heeft wat hij kan verwachten. De derde film zou een enorme omvang hebben en zelfs twee keer zo groots worden dan het tweede deel.

Fantastic Beasts 3 van regisseur David Yates staat nu gepland voor 12 november 2021.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Warhasbegun

Avatar

Heel verassend, zijnde de broer van de hoofdpersoon...

Toobs13

Avatar

Greenhornet WB had laatst gezegt van wel dus de kans is groot.

Darthmar

Avatar

Nog groter dan 2? Die juist door de schaal een puinhoop was.

Coola

Avatar

Zin in. Heb mij vermaakt met de voorgaande delen, vooral met deel 2 by far de beste uit deze reeks.

milo007

Avatar

Belangrijker: keert Depp terug?

Artificialis

Avatar

Als Johnny Depp niet terugkeert hoeft het voor mij niet meer. Zijn versie van Gellert Grindelwald is mij zeer bevallen. Hopelijk wijken ze niet teveel af van de originele plannen. Niet iedereen was ontevreden over de richting die in de afgelopen film genomen werd.

Colruiter

Avatar

Na het afgrijselijke tweede deel staan ze voor een zelfde gigantische taak als JJ had na Last Jedi. In de wereld van Harry Potter zijn er spreuken die je doen vergeten, maar we leven helaas niet in de wereld van Harry Potter, dus is het aan de filmmakers om het tweede deel zo klein mogelijk te maken in onze herinneringen, en dat zal niet eenvoudig zijn, wat het ook al niet was voor JJ, maar ze hebben in tegenstelling tot JJ nog drie films tijd.

BillySavastano

Avatar

Hoe kun je in hemelsnaam deze franchise vergelijken met de shitstorm die di$n€¥ uit heeft gepoept en star wars durft te noemen? ga je schamen! Heb hele potter collectie en FB op bluray en rowling heeft al tijden een rode draad op papier hoe het verhaal moet gaan lopen en zal gaan eindigen niet zoals die amateurs bij disney maar wat aan het aankloten zijn.... en dat gejank van critici over dat het einde niet spectaculair genoeg zou zijn heb ik ook nooit gesnapt, je krijgt een fakking draak van vuur op je beeldscherm, alsjeblieft zeg niet spectaculair. Ik moet trouwens wel eerlijk zeggen dat de extended cut van TCOG wel meer sense maakt dan de bios cut want er zitten een paar scènes in die 1 gewoon mooi zijn en de film alleen maar beter maken naar mijn mening (bijvoorbeeld de scène met de uitsteker van dumbledore) en 2 het verhaal ook logischer op je over laat komen tenminste dat vind ik. Verder kan ik net als andere fans alleen maar hopen dat Depp terugkeert want hij speelt grindelwalt perfect maar voor zover ik heb begrepen komt hij gewoon terug.

Colruiter

Avatar

@BillySavastano, ik vind dat Rowling haar franchise evengoed kapot heeft gemaakt in Crimes of Grindelwald als Disney Star Wars kapot heeft gemaakt in Last Jedi. Het verhaal van Crimes is een opeenstapeling van onzinnige plotlijnen, nutteloze karakters, nutteloze karakters die onzinnige dingen doen, en nutteloze plotlijnen die onzinnigheid op onzinnigheid stapelen. Het probleem bij Crimes was dat niemand tegen mevrouw Rowling durfde zeggen dat één en ander toch niet goed zat, want het is haar universum. Ik ben een grote fan van de Potter-films en zaag niet over het feit dat ze teveel boekinhoud missen, de films zijn de films en de boeken de boeken. Fantastic Beasts en het plan om er vijf te maken, vond ik meteen al onzin, vooral omdat je na deel 1 het gevoel hebt dat het verhaal afgerond is, wat je merkt aan de manier waarop ze de karakters van deel 1 in deel 2 sleuren (zelfs de dode). Het is al moeilijk om een verhaal over een trilogie te spreiden, laat staan een vijfluik. Rowling heeft geen benul van wat ze doet, ze had geen zin om vijf boeken te schrijven dus schrijft ze scenario's alsof het boeken zijn, en het trekt op niets.

Coola

Avatar

Crimes of grindewald is by far de beste film uit de fantasic Beasts franchise. Het verhaal is samenhangend en gaat ook echt ergen naar toe.

BillySavastano

Avatar

@ Colruiter
Ik begrijp je punt over het feit dat FB maar één boek was en dus dat na 1 film het verhaal over newt en zijn fantastic beasts daarmee redelijk verteld is. Daar geef ik je ook absoluut gelijk in. Daarnaast heeft rowling wel ook toegegeven dat Crimes haar eerste keer "scenario schrijven" was zonder een boek om het op te baseren dus persoonlijk begrijp ik ergens wel dat ze dan hier en daar wat steken hebben laten vallen maar wat je moet begrijpen is dat haar universum zó groot is dat het soms best lastig word om zoveel dingen die in je hoofd zitten op film de juiste plek te geven en dit is ook de reden dat Steve Kloves er weer is bijgehaald voor het 3e deel om alles een betere plek te geven qua verhaal. Ik zeg ook niet dat Crimes een perfecte film was maar je vergelijking met disney star wars vond ik persoonlijk wat aan de heftige kant, maar als dat jou mening is respecteer ik die zonder meer. Verder als laatste denk ik dat er wel ontzettend veel fans (waaronder ikzelf) benieuwd zijn naar de achtergrond en de relatie tussen Albus en Gellert en hun jacht naar de deathly hallows en natuurlijk de gevolgen daarvan. en niet te vergeten waar uiteindelijk naar toe word gewerkt: het duel tussen die 2 waardoor Albus de Elder Wand verkrijgt, dat in de wizarding world het heftigste en meest epische duel ooit word genoemd! Ik moet wel eerlijk zeggen als ze dat "epische duel" verpesten of onder de maat uitwerken terwijl dat de heftigste battle ooit zou zijn dan ga ik wel avada kedavra op ze en ben ik er ook klaar mee maar we gaan het zien!

NieuwsFilm