Algemeen

Speciale, erg gave posters 'Avengers: Endgame' en 'Infinity War'

Deze Avengers-posters zou je zo op kunnen hangen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Verleden jaar april werd er met Avengers: Endgame een definitieve punt gezet achter de Infinity Saga. De film rondde het verhaal af dat tot een dieptepunt kwam in Avengers: Infinity War uit 2018. De tweeluik blijft nog steeds het nieuws halen.

Nu heeft ontwerper / tekenaar Paolo Rivera twee wel erg gave posters voor de Avengers-films van regisseurs Anthony en Joe Russo onthuld. Deze posters waren cadeautjes voor de cast en crew van de tweeluik. Vooral de poster van Endgame bevat de nodige spoilers.

"Het lijkt erop dat ik deze Avengers-posters eindelijk kan delen. Bij voorbaat excuses, want deze ultra-gelimiteerde edities zijn alleen voor de cast en crew. Grote dank gaat uit naar Trinh Tran dat ik dit mocht doen," schreef Rivera in zijn Tweet.


Avengers: Infinity War
Hieronder de poster voor Infinity War waarop de slechteriken te zien zijn, met uiteraard Josh Brolins Thanos als de grootste bolleboos.


Avengers: Endgame
En hieronder de poster voor Endgame die duidelijk hint naar de terugkeer van vele weggevaagde helden en de gezamenlijk eindstrijd aan het einde van de film.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Je kunt de zoveelste poster laten zien, maar het blijven dezelfde lui in "actiestand".

NieuwsFilm