Neo & Trinity springen van gebouw in 'The Matrix 4'

Neo & Trinity springen van gebouw in 'The Matrix 4'

Nieuwe beelden onthullen actie vanaf de set van The Matrix 4.

In 2003 verschenen er maar liefst twee vervolgen (The Matrix Reloaded en The Matrix Revolution) op de baanbrekende sciencefictionfilm The Matrix. Daarin zagen we hoe het personage Neo van Keanu Reeves de machines dwong om (tijdelijk) vrede te sluiten met de mensheid.

Die vrede staat in The Matrix 4 op het spel als Neo weer in actie moet komen. Deze actie wordt op dit moment opgenomen door regisseur Lana Wachowski en onderstaande video onthult dat Neo en Trinity (Carrie-Anne Moss) er flink tegenaan gaan. Zo springen ze in de Matrix van een flatgebouw af. Iets dat voor vooral Trinity nog niet zomaar te doen was in de eerdere delen.


Zo lang als mogelijk
In het derde deel kwam er een vrede tot stand tussen de Architect en de Oracle als de Matrix wordt gereboot. De afspraak is dat de vrede "zo lang als mogelijk" blijft bestaan en dat alle mensen de mogelijkheid krijgen om uit de Matrix te stappen. De Oracle sluit af door te zeggen dat we Neo nog wel eens terug zullen zien.

Op 21 mei 2021 moet The Matrix 4 van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow op het witte doek verschijnen. En hieronder nog een video van de set met beide personages.



NieuwsFilm

meest populair