Algemeen

Tom Holland bevestigt: "Uncharted zal het oorsprongsverhaal zijn van een jonge Nathan Drake"

Het is geen verrassing, maar nu weten we het zeker.

door Timothy van Damme om 17:17 in Algemeen
Er zijn van die films die maar niet van de grond komen. Uncharted is er daar eentje van, al lijkt deze zich nu eindelijk voorwaarts te bewegen. Na diverse wisselingen is regisseur Ruben Fleischer aangewezen om de film te overzien. Daarnaast is Tom Holland gecast in de hoofdrol. In een recent gesprek vertelde hij wat de meeste fans al dachten: Uncharted wordt het oorsprongsverhaal van Nathan Drake.

Met het aantrekken van de jonge acteur kon dat natuurlijk ook bijna niet anders, aangezien Drake in de games al een volleerd avonturier is. Ook tegenspeler Mark Wahlberg is als Sully een stuk jonger dan zijn personage in de spellen.

Uniek
"Ik denk dat Uncharted uniek is, omdat het een prequel op de games wordt", aldus Holland. "Dus zelfs als je die al gespeeld hebt, weet je niet wat er in de film zal gebeuren. Als je nog nooit een spel hebt aangeraakt, kun je de film ook gewoon volgen." Verder geeft de acteur aan dat hij blij is dat de film er na alle vertragingen eindelijk aan komt.

De Uncharted games van Naughty Dog en Sony Interactive draaien om schatzoeker Nate Drake die bijvoorbeeld de locatie van de fabelachtige stad El Dorado probeert te achterhalen. En zoals het een goede avonturier betaamd, wordt hij dwarsgezeten door geheime organisaties, bloeddorstige concurrenten en zelfs nazi's.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YodaRulez

Avatar

Hoezo nazi's? Of bedoel je de afstammelingen in Drake's Fortune?

Sand

Avatar

Ze willen gewoon een nieuwe franchise brengen in de trend van Indiana jones en Tomb raider. jonge acteur en niet teveel met de games vergelijken is wat ze willen. Bang om slechte kritieken te krijgen..

Master Of Films

Avatar

Ik denk dat Uncharted uniek is, omdat het een prequel op de games wordt
Een prequel op de games met een jonge Nathan Drake?
Als dat zo is, met welke jonge karakter zat ik dan te spelen tijdens Uncharted 3 en Uncharted 4?
NieuwsFilm