'Planet of the Apes'-franchise krijgt nu al een reboot

'Planet of the Apes'-franchise krijgt nu al een reboot

Terwijl de vorige drie films toch echt heel erg goed waren!

Alhoewel War for the Planet of the Apes pas drie jaar gelegen uitkwam, wil 20th Century Fox al aan een reboot werken. Men heeft Wes Ball ingehuurd om een nieuwe film te maken en volgens Discussing Film, wordt dat straks een reboot. Dat betekent dat de film dus geen connectie heeft met de vorige drie films.

De vraag waarom de film een reboot krijgt, is helaas niet beantwoord door Fox. Hoe dan ook, weten we van Ball dat hij de film alleen wilde maken, als hij het gevoel had te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen. "Ik zou dit echt alleen maken, als ik zeker zou weten iets speciaals te kunnen bieden, iets nieuws, dat tegelijk eert wat al geweest is. En dat hebben we, een gaaf hoofdstuk in deze franchise."

Planet of the Apes
De franchise draait om een toekomst waarin de mensheid gedecimeerd is door een virus. De apen worden tegelijk een stuk slimmer dan ze al waren en dat leidt ertoe dat de apen de wereldheerschappij langzaamaan overnemen.

Gezien het einde van de vorige film, hoeft dit niet per se een reboot te zijn, maar die keuze is om onbekende redenen toch gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair