Celebrity

'De bijzondere lichaamsgeur van Robert Pattinson'

De acteur is al jaren het gezicht van een bekend parfummerk.

door FilmTotaal om 15:59 in Celebrity
Robert Pattison is al jaren het gezicht van de Homme-lijn, de mannengeuren van het bekende merk Dior. Zelf heeft de filmster echter bijna nooit een luchtje op. Dat biecht hij op in een nieuw interview met Allure. Ook onthult hij zijn bijzondere lichaamsgeur.

"Ik heb eigenlijk nooit een geurtje op, omdat ik parfum vaak te sterk vind ruiken", vertelt Pattinson in het blad. Maar aangezien Dior weer een nieuw geurtje op de markt heeft gebracht, moet Pattinson wel een verkooppraatje houden. "Deze nieuwe geur is echter erg subtiel. Hij is moeilijk te omschrijven, maar je merkt nauwelijks dat je hem op hebt", aldus Pattinson.

Waskrijt
Wat is eigenlijk de favoriete geur van Pattinson? "De geur die je ruikt wanneer je verliefd bent op iemand. Die is echt fantastisch", vertelt hij. Allure wilde ook nog even van de acteur weten hoe hij zijn natuurlijke lichaamsgeur zou omschrijven. "Ik krijg heel vaak van mensen te horen dat ik naar een krijtje ruik", vertelt Pattinson, die vervolgens grapt dat hij van was is gemaakt. "Het is net of ik gebalsemd ben".

NieuwsFilm